SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça inicia contactes per recuperar Neymar

Pagaria 100 milions d’euros al PSG i inclouria Dembélé, Umtiti i Rakitic

Rodrygo Goes.

Rodrygo Goes.STEPHANE VALADE / DPPI / AFP7 / EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operació del FC Barcelona perquè torni Neymar estaria en marxa, segons el digital brasiler Globoesporte, que assegura que el club ha iniciat els contactes amb l’entorn del futbolista brasiler per plantejar l’estratègia de la negociació. El mitjà assenyala que el Barça es planteja pagar un màxim de cent milions d’euros pel seu exjugador i incloure diversos futbolistes a l’operació. En aquest cas serien Dembélé, Umtiti i Rakitic. L’extrem francès ja va coincidir amb Tuchel al Dortmund, mentre que Umtiti entraria en la nova directriu del PSG d’incorporar futbolistes gals i Rakitic ja va ser temptejat pel club parisenc l’estiu passat.

Per la seua banda, Esport3 va assenyalar que Neymar no és una opció per al FC Barcelona. La manera en què va sortir del club, la batalla judicial amb el futbolista, les lesions que ha patit en els últims mesos i els problemes del brasiler fora del terreny de joc són els factors de decantarien l’oposició que Neymar tornés a vestir de blaugrana.

El del planter va patir una ruptura del lligament creuat durant un partit el mes de novembre

En aquest sentit, Esport3 manté que la prioritat per reforçar l’atac de cara a la pròxima temporada és el francès Antoine Griezmann, que suposarà una inversió propera als 120 milions d’euros. Al Khelaïfi, president del PSG, ho té clar: “Ningú el va obligar a venir”, assenyalant directament el que pot ser un dels reis del mercat. Dos anys enrere Neymar no va pensar en les possibles conseqüències de sortida del Barcelona i del seu posterior fitxatge per l’equip parisenc.

tracking