SEGRE

BÀSQUET INTERNACIONAL

Palma, al Mundial sub-19

La jugadora del Cadí la Seu formarà part de la selecció espanyola al torneig de Tailàndia || L’alera lleidatana ha debutat aquest curs a la Lliga Femenina

Anna Palma durant el partit de semifinals de la Copa de la Reina davant de Bea Sánchez, del Girona.

Anna Palma durant el partit de semifinals de la Copa de la Reina davant de Bea Sánchez, del Girona.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Anna Palma, alera del Cadí la Seu, ha estat inclosa a la llista definitiva de la selecció espanyola que disputarà el Mundial sub-19 del 20 al 28 de juliol a Tailàndia. La urgellenca, que ha debutat aquesta temporada a la Lliga Femenina, es concentrarà amb la resta de les seleccionades dimarts a la localitat d’Azuqueca de Henares abans d’afrontar el torneig de Barakaldo, on la selecció competirà amb Bèlgica, Ucraïna i Euskadi els dies 6 i 7 de juliol. El segon torneig de preparació serà a Portugal, on Espanya s’enfrontarà a la selecció amfitriona i Holanda. Després d’un altre duel de preparació, la selecció viatjarà a Tailàndia, on jugarà la fase de grups del Mundial contra Colòmbia, Japó i Alemanya, l’actual campiona d’Europa sub-18. El grup d’Espanya es creuarà a vuitens del torneig amb el d’Estats Units, Hongria, Corea del Sud i Austràlia.

Fabián Téllez, entrenador del Mann Filter de la Lliga Femenina, serà el tècnic i comptarà amb 16 jugadores: les bases Laura Piera (Grand Canyon), Esther Casado (Robert Morris) i Mamen Blanco (Barça); les escortes Helena Pueyo (Segle XXI), Carla Flores (W. Illinois) i Lorena Segura (València); les alers Anna Palma (Cadí), Alba Sánchez-Ramos (Wyoming) i María Torreblanca (Wyoming); i les interiors Carolina Guerrero (Almeda), Aixa Wone (Barça), Andrea Hernangómez (Fairfield), Carla Balagué (G. Canyon), Lola Pendande (Barça) i Nerea Hermosa (Segle XXI).

Ha renovat el contracte després de fer de mitjana prop de quatre minuts per partit en el seu debut

Palma és una de les dos convocades que disputa la Lliga Femenina, juntament amb Lorena Segura (València), i durant la campanya del debut amb el primer equip del Sedis Bàsquet ha fet de mitjana gairebé 4 minuts en pista, agafant experiència i progressant al costat de jugadores de molta més experiència. Amb l’equip de Bernat Canut ha arribat a les semifinals pel títol i de la Copa de la Reina, i s’ha classificat per disputar competicions europees la temporada vinent. Després de la seua primera presa de contacte amb el primer equip, la jugadora lleidatana va renovar el contracte per una temporada més.

tracking