SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Coutinho deixa oberta la possibilitat d'anar-se'n del Barça aquest estiu

“No sé si seguiré”, va dir a la Copa Amèrica

Pau Gasol i Josep Maria Bartomeu van presentar l’acord.

Pau Gasol i Josep Maria Bartomeu van presentar l’acord.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Phillipe Coutinho, centrecampista del FC Barcelona, va deixar oberta la possibilitat d’abandonar el Barça aquest mateix estiu. El brasiler va ser preguntat en zona mixta després del Brasil-Veneçuela de la Copa Amèrica, en què la canarinha va empatar (0-0). Al ser consultat directament si seguiria al Barça la temporada vinent, Coutinho va contestar: “No ho sé, el futur no el sap ningú. Ara estic enfocat a ajudar la selecció”, va dir, sense donar més detalls a la Cadena SER.

Equips com el PSG, Manchester United o el Chelsea estan interessats a aconseguir els seus serveis.

D’altra banda, la Fundació Barça i la Fundació Gasol van presentar ahir a Barcelona l’aliança per ajudar nens en situació de vulnerabilitat, promoure els hàbits saludables i lluitar contra l’obesitat infantil. A l’acte hi havia Pau Gasol, jugador dels Milwaukee Bucks i president de la Fundació Gasol, i Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona. “Avui és un dia especial. Fa uns mesos, vam anunciar l’acord per convertir-me en ambaixador global del club als Estats Units, però una part d’aquest acord contemplava l’associació entre les dos fundacions per tal de treballar en benefici dels més joves, a Catalunya, Espanya i també als Estats Units”, va manifestar el pivot dels Bucks.

Entre altres accions, la Fundació Barça finançarà part de l’estudi de la Fundació Gasol PASOS, pioner en el seu àmbit i que avaluarà el nivell d’activitat física, sedentarisme i estils de vida de 4.508 nens, d’entre vuit i setze anys, d’un total de 242 centres educatius d’Espanya. El club concretament s’encarregarà dels trenta-vuit centres que formen part de l’estudi a Catalunya.

L’Espanyol jugarà contra un rival islandès o estonià a la Lliga Europa

L’Espanyol s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre l’equip islandès de l’Stjarnan i els estonians del Levadia Tallinn a la segona ronda prèvia de la Lliga Europa, segons el sorteig celebrat ahir a la seu de la UEFA a Nyon. L’anada es jugarà a l’RCDE Stadium el 25 de juliol i la tornada, l’1 d’agost en camp islandès o estonià.

tracking