SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

President, tècnic i jugadors del Llista llancen un missatge de tranquil·litat davant de l'allau de baixes

President, tècnic i jugadors del Llista llancen un missatge de tranquil·litat davant de l’allau de baixes || Duch qualifica de “pilars” Cañellas i els germans Tomàs

Gerard Folguera, Cañellas, Lluís Tomàs, Duch, Andreu Tomàs i Albert Folguera, els pilars del Llista.

Gerard Folguera, Cañellas, Lluís Tomàs, Duch, Andreu Tomàs i Albert Folguera, els pilars del Llista.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va fer ahir una cosa poc habitual en el món de l’esport, presentar els quatre jugadors que continuen de la temporada passada, els germans Andreu i Lluís Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera. Quatre de les vuit peces d’un equip que ha fet història al conquerir les dos últimes Copes CERS i que, tant el president, Enric Duch, com l’entrenador, Albert Folguera, van qualificar de “pilars”, mentre van llançar un missatge de tranquil·litat que, malgrat les nombroses baixes, la temporada que ve “tornarem a competir al màxim nivell, tindrem un equip com mai i no renunciarem a res, perquè els pilars són aquí”, va dir Duch.

El president va aprofitar per llançar un altre missatge, aquest a les empreses. “Vull enviar un crit de súplica a les empreses de Lleida. Fa dos anys que no tenim patrocinador principal, i ens agradaria sortir aquesta temporada amb un nom a la samarreta. Queden uns mesos, però apel·lem a les empreses perquè ens donin una petita ajuda, que crec que ens l’hem guanyat. Que apostin per nosaltres”, va asseverar.

Folguera també va reconèixer que amb les baixes, especialment després de la marxa inesperada de Maxi Oruste, va arribar a plantejar-se anar-se’n. “He tingut els meus dubtes. Em vaig plantejar apartar-me i que comencés un projecte de zero, però quan em van dir que estaven amb mi, em vaig comprometre a tirar-lo endavant.”

D’altra banda, Edu Amat serà el nou preparador físic en substitució d’Isidre Brufau, que ha fitxat pel Vila-sana.

tracking