SEGRE

ATLETISME COMPETICIÓ

El Lleida UA se salva

Els equips masculí i femení aconsegueixen la permanència a Primera divisió estatal || Les Basses acull el cap de setmana el Català de base amb 1.500 nens

Les integrants de l’equip femení celebren la permanència, que van aconseguir ‘in extremis’.

Les integrants de l’equip femení celebren la permanència, que van aconseguir ‘in extremis’.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els equips absoluts masculí i femení del Lleida Unió Atlètica seguiran una temporada més competint a la Primera divisió estatal d’atletisme, l’avantsala a la Divisió d’Honor, a l’aconseguir la permanència a les fases finals disputades a Santander i València, respectivament. Les dones van aconseguir l’objectiu in extremis, per un sol punt. Van acabar cinquenes amb 87, pels 86 que va portar l’AD Esprint al descens a Segona. Van destacar els primers llocs d’Àfrica Radsma (110 metres tanques), Susan Stephen (triple salt, en què va aconseguir la mínima per al Campionat d’Espanya absolut amb una marca de 12,54) i Ariadna Domínguez (pes); i el segon lloc d’Irina Belmonte (400 tanques) i els tercers d’Irene Batlle (1.500) i Cristina Montesinos (5.000 marxa).

L’equip masculí també va aconseguir la cinquena posició amb 85,5 punts, set i nou més que els dos equips descendits. En aquest sentit, van destacar les victòries de David Abrines (javelina) i del relleu 4x100 format per Jordi Belenguer, Martí Costa, Ramon Garcia i Paulí Saez; els segons llocs d’Abdelmounim El Joukh (1.500) i Miquel Corbera (3.000 obstacles); i els tercers de Marc Carbó (400 tanques), Lemen Fatty (salt d’alçada), Daniel Cogul (pes) i Albert Segués (disc).

D’altra banda, el club organitzarà aquest cap de setmana a la pista d’atletisme de les Basses les finals del Campionat de Catalunya de base, des de benjamins fins a cadets, un esdeveniment que reunirà 1.500 atletes i que servirà per celebrar els vint-i-cinc anys de la inauguració de la instal·lació.

Les integrants de l’equip femení celebren la permanència, que van aconseguir ‘in extremis’.

Les integrants de l’equip femení celebren la permanència, que van aconseguir ‘in extremis’.SEGRE

tracking