SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

De Ligt prefereix l’oferta de la Juventus a la del Barça

El club italià li ofereix més diners, i André Gomes, molt a prop de l’Everton

Arturo Vidal, amb la selecció de Xile, ja està a quarts de final de la Copa Amèrica.

Arturo Vidal, amb la selecció de Xile, ja està a quarts de final de la Copa Amèrica.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni el Barcelona ni el PSG. L’holandès Matthijs De Ligt s’hauria decantat per l’oferta de la Juventus, segons va assegurar ahir la cadena Sky Italia. El club de Torí ofereix 70 milions d’euros a l’Ajax, xifra similar que està disposat a pagar el Barcelona, però el sou que ofereixen al jugador, entre quinze i vint milions per temporada, supera l’oferta blaugrana, que ha de fer equilibris per no superar el límit salarial ni provocar greuges comparatius en una plantilla sensible en aquests temes. El futbolista, per la seua part, continua de vacances i no anunciarà la seua decisió fins que torni.

El Barcelona segueix alhora amb la urgència de vendre jugadors amb un doble objectiu, fer caixa i alleugerir la partida de salaris. En aquest sentit, l’operació que seria més pròxima a tancar-se seria el traspàs del portuguès André Gomes a l’Everton anglès, club en el qual ha jugat cedit aquesta temporada i que ha quedat satisfet amb el seu rendiment. El preu del traspàs s’acostaria als 25 milions d’euros. Segueix encallada la sortida de Cillessen, que semblava tancada amb el València, a canvi del porter Neto, però les parts no acaben de posar-se d’acord.

Arturo Vidal, Coutinho i Arthur passen a quarts a la Copa AmèricaTres jugadors blaugrana ja estan classificats amb les seues respectives seleccions per als quarts de final de la Copa Amèrica. Xile, amb Arturo Vidal de titular, va superar per 1-2 l’Equador i es va classificar a falta d’una jornada, mentre que Brasil, amb Coutinho i Arthur a l’onze inicial, va derrotar per 5-0 Perú, amb què va tancar la primera fase líder del Grup A, amb 7 punts en tres partits. Vidal va rebre un fort cop a la cara durant aquest partit.

tracking