FUTBOL SALA COMPETICIÓ

El Barça doblega el Múrcia i torna a guanyar la Lliga sis anys després

És el quart títol per a l'equip blaugrana

Els jugadors del Barcelona Lassa, amb la copa que els acredita com a campions de Lliga.EFE

El Barça Lassa es va proclamar ahir campió de la Lliga de futbol sala al derrotar ElPozo Múrcia (3-2) al cinquè i definitiu partit del play-off final, disputat al Palau Blaugrana, gràcies als gols d'Esquerdinha i Sergio Lozano, amb un doblet decisiu.

El conjunt que entrena Andreu Plaza ha tornat a guanyar una Lliga al cap de sis anys i és el quart títol després dels que va aconseguir el 2010-11, 2011-12, 2012-12 i l'actual, 2018-19. Els blaugranes, malgrat tenir la sèrie en contra (1-2) al finalitzar el tercer partit, van saber refer-se i aprofitar l'encert a Múrcia per empatar l'eliminatòria al quart partit i resoldre ahir el títol davant de la seua pròpia afició. El Barça va ser letal per als murcians.

Esquerdinha va ser l'encarregat d'inaugurar el marcador amb una estranya rematada dins de l'àrea (1-0). La pilota va tocar Drasler abans de superar la línia de fons i posar en avantatge els seus. Després del gol, els pupils de Diego Giustozzi van intentar guanyar metres per contenir l'equip local.

A la segona part, Sergio Lozano es va llançar a l'esquena l'equip per confirmar la victòria i el títol amb un espectacular doblet. El primer va ser una obra mestra. El búfal va robar la pilota al seu camp, va conduir amb qualitat, va frenar abans del xut i va ajustar la mira a la base del pal. El 3-0 era la sentència encara que els murcians no es van rendir, fins a firmar el 3-1 a falta de 5 minuts i el 3-2 a falta de 3 segons.