SEGRE

PIRAGÜISME FREESTYLE

El Mundial de Sort arribarà a 150 televisions

El campionat i el nou estadi van ser presentats ahir als veïns

L’alcalde Raimon Monterde, a la dreta, al presentar ahir el Mundial als veïns de Sort.

L’alcalde Raimon Monterde, a la dreta, al presentar ahir el Mundial als veïns de Sort.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de freestyle de Sort, que començarà oficialment dissabte que ve, dia 29, arribarà a un total de 150 canals de televisió d’arreu del món, que emetran un resum diari de vint-i-cinc minuts sobre la competició, que es podrà seguir en directe via streaming a través de la pàgina web de la Federació Internacional de Canoa (ICG) i també per la cadena Esport3, que serà el canal que donarà el senyal per a la resta de televisions. Està previst que la televisió autonòmica catalana ofereixi un total de dotze hores diàries en directe de les evolucions del Mundial.

Sort també rebrà la visita de personalitats de l’esport i la política, com el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, que està previst que s’hi desplaci el dia 5 de juliol, així com diversos membres del Comitè Olímpic Internacional, a més dels directius de les federacions Espanyola i Internacional. El campionat, que reunirà uns 250 palistes de gairebé una trentena de països, s’iniciarà dissabte que ve amb la modalitat de Squirt, l’única que no es disputarà a l’acabat d’estrenar estadi de L’Aigüerola.

Aquesta prova se celebrarà a Rialp i consisteix a submergir-se i desplaçar-se el màxim de metres sota l’aigua. Ahir es va fer una presentació tant del Mundial com del nou estadi als veïns de Sort, a càrrec de l’alcalde, Raimon Monterde, i de Lluís Rabaneda, president de la secció de Freestyle de l’ICG, amb exhibicions d’Oriol Colomé (Club Kayak Sort) i Lionel Pla (AE Pallars).

L’alcalde Raimon Monterde, a la dreta, al presentar ahir el Mundial als veïns de Sort.

L’alcalde Raimon Monterde, a la dreta, al presentar ahir el Mundial als veïns de Sort.SEGRE

tracking