SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Laia Sorribes ja té plaça per al Mundial

La palista de Ponts va quedar a 37 centèsimes de la final absoluta || Vilarrubla va quedar fora i Chourraut, cinquena

La palista del Nàutic Mig Segre de Ponts no va estar a la final però va aconseguir el bitllet mundialista.

La palista del Nàutic Mig Segre de Ponts no va estar a la final però va aconseguir el bitllet mundialista.KIM JONES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Laia Sorribes va firmar ahir el seu millor resultat en una Copa del Món d’eslàlom. La palista del Nàutic Mig Segre de Ponts, de 19 anys i que afronta el segon any a la categoria sub-23, es va quedar a tan sols 37 centèsimes de la seua primera final absoluta de K1.

Un toc a l’antepenúltima porta del recorregut la va privar de classificar-se desena i emportar-se l’últim bitllet de finalista, que va anar a parar a mans d’una de les grans favorites, l’australiana Jessica Fox, tricampiona del món i subcampiona olímpica de l’especialitat. No obstant, Sorribes, a l’haver-se classificat entre els setze millors de la categoria, va tenir un premi de consolació: el bitllet per al pròxim Campionat del Món d’eslàlom, que es disputarà el mes de setembre a la Seu d’Urgell, i també per a la quarta prova de la Copa del Món, que se celebrarà al canal alemany de Markkleeberg del 30 d’agost a l’1 de setembre.

Vilarrubla és favorita per pujar al podi de canoa, on és la vigent subcampiona d’Europa

En aquesta mateixa disciplina de K1, Núria Vilarrubla tampoc va poder accedir a la final al firmar el dissetè temps en semifinals, igual que Mònica Dòria, del Cadí Canoe Kayak i competint per Andorra, que va ser vint-i-tresena. Maialen Chourraut, per la seua banda, sí va accedir a la lluita per les medalles, però la basca establerta a la Seu només va poder ser cinquena, en una final dominada per l’austríaca Corinna Kuhnle, que es va imposar davant de la neozelandesa Luuka Jones i l’alemanya Ricarda Funk.

A la prova de canoa tampoc van millorar les coses, ja que l’únic representant lleidatà en lliça, Miquel Travé, va firmar el vintè millor registre a semifinals i no va poder lluitar per les medalles, ni tampoc va aconseguir el passaport per al Mundial. Espanya no va classificar cap palista per a la final, ja que l’olímpic Ander Elosegui va ser dinovè. La victòria va ser per al germànic Franz Anton, seguit per l’eslovac Matej Benus i l’eslovè Kuka Bozic.

A la jornada d’avui, l’última de la Copa del Món de Bratislava, Núria Vilarrubla buscarà el podi a la categoria de canoa, en la qual a començaments d’aquest mes va aconseguir la plata a l’Europeu de Pau.

tracking