TRIATLÓ MIG IRONMAN

Gómez Noya, nou subcampió d’Europa

Gómez Noya, en el moment d’entrar a la recta de meta saludant els aficionats.

Gómez Noya, en el moment d’entrar a la recta de meta saludant els aficionats.EFE

Javier Gómez Noya, dos vegades campió mundial de Mig Ironman (70.3), es va proclamar ahir subcampió d’Europa a Helsingore (Dinamarca), dotze segons darrere del belga Rodolphe Von Berg, guanyador amb un temps de 3h39:35. El gallec, pentacampió mundial de triatló clàssic i subcampió olímpic a Londres 2012, no va poder culminar la remuntada a la mitja marató que rematava la prova després dels dos quilòmetres de natació i els noranta de ciclisme. El tercer lloc va ser per al suec Patrik Nilsson amb un temps de 3:42:56, i el basc Eneko Llanos va acabar desè amb 3h47:24.

La britànica Holly Lawrence, campiona mundial de Mig Ironman fa tres anys, va aconseguir el títol europeu amb un temps de 4h06:24, seguida del seu compatriota Fenella Langridge (4h09:22) i de la txeca Radka Kahlefeldt (4h10:36).