CICLISME BTT

La Hard Bike arriba a l’última etapa molt oberta

Cinc guanyadors a la jornada d’ahir

El podi femení provisional, amb Ada Xinxó com a líder, seguida de Marta Riba i Inés Rodríguez.

La primera edició de la Hard Bike, una prova de tres etapes en BTT que es disputa per la Val d’Aran, afrontarà avui l’última jornada amb tot obert a la categoria masculina, en què fins a cinc corredors es disputen la victòria final. A la segona etapa, disputada entre Bossòst i Arties, els ciclistes havien de cobrir un recorregut de 55 quilòmetres i salvar un desnivell acumulat de 2.600 metres. Si a la jornada inaugural la victòria se la van repartir tres corredors, ahir van ser cinc els que van creuar la línia de meta amb el mateix temps, dos hores i 52 minuts. Tres d’ells van ser els mateixos que havien guanyat el dia anterior, Albert Minoves, Eric Valldaura i Eduard Gispert, als quals ahir es van unir Dani Llorens i Marc Casanova, per la qual cosa el guanyador final hauria de sortir d’aquest quintet de corredors.

Pel que fa a la categoria femenina, no està tan disputada, ja que Ada Xinxó es perfila com la guanyadora al sumar ahir la segona victòria, davant de Marta Riba i Inés Rodríguez, el mateix podi que ahir. Avui l’etapa discorre entre Arties i Salardú, de 50 km.