SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Toni Bou continua imparable i Farré, catorzè a Holanda

Sergio Ribau, del Pont de Suert, acaba a la vint-i-unena posició en Trial2

Sergio Ribau, en una de les zones del recorregut holandès a Zelhem.

Sergio Ribau, en una de les zones del recorregut holandès a Zelhem.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Bou (Montesa) segueix imparable al Mundial de trial a l’aire lliure, que ha guanyat en dotze ocasions. Ahir va fer un pas més cap a la tretzena corona a l’imposar-se a la quarta cita, el Gran Premi dels Països Baixos, disputat a Zelhem, amb la qual cosa acumular un ple de victòries al guanyar les quatre proves que s’han disputat fins a la data.

Bou, que en total atresora 25 títols mundials –12 a l’aire lliure i 13 sota sostre–, va guanyar a Zelhem amb autoritat, amb 6 punts de penalització, 14 menys que el segon classificat, el seu compatriota Adam Raga (TRRS). El també català Jeroni Fajardo (Gas Gas) va completar el podi amb 19. Abans d’aquesta prova, el de Piera ja havia guanyat a Itàlia i les dos del Gran Premi del Japó.

“Teníem molt clar que era un dia d’aguantar. A l’inici de la carrera, un petit error ja et podia endarrerir, així que sabíem que tocaria patir. Dins del que ha estat possible, hem realitzat una molt bona cursa”, va dir el campió. Amb quatre de quatre triomfs possibles, Toni Bou lidera el campionat amb ple de 80 punts. A 14 se situa Adam Raga, i a 27, el seu company a l’equip Repsol Honda, el japonès Tajahisa Fujinami, que a la prova holandesa va acabar a la quarta plaça.

La prova va comptar amb dos representants lleidatans, Arnau Farré, que va competir a la mateixa categoria que Bou, i Sergio Ribau, que ho va fer en Trial2. Els dos tornaven al certamen després de perdre’s l’anterior cita del campionat al Japó. El pilot de Vilanova de Segrià, que aquesta temporada torna al Mundial després d’un any inactiu per una lesió, va firmar la catorzena posició, amb 101 punts de penalització. “No ha anat res bé. He tingut un problema mecànic i les coses s’han torçat. Ara ja toca pensar en la següent cursa”, va dir el pilot lleidatà, que ara ocupa el setzè lloc a la general del Mundial de TrialGP amb sis punts. El del Pont de Suert, per la seua banda, va firmar la vint-i-unena posició en la segona categoria, amb 89 punts, i continua sense puntuar.

La següent cita puntuable serà el Gran Premi de Bèlgica, que es disputarà a Comblain-au-Pont els pròxims dies 29 i 30 de juny.

tracking