SEGRE

POLIESPORTIU JOCS EUROPEUS

Craviotto debuta avui als Jocs Europeus de Minsk

L’olímpic lleidatà disputa les eliminatòries amb el K4 500 metres estatal

L’equip estatal que competirà avui als Jocs Europeus, amb Craviotto a la dreta de la imatge.

L’equip estatal que competirà avui als Jocs Europeus, amb Craviotto a la dreta de la imatge.ECG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Saúl Craviotto debuta avui (13.15) als Jocs Europeus de Minsk formant part de l’equip estatal de K4 500 metres de piragüisme, que afronta la competició com a prova del seu estat de cara a la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. El quàdruple medallista olímpic formarà embarcació amb Cristian Toro i Marcus Walz, campions també a Rio 2016, i Rodrigo Germade. Espanya disputarà la primera de les sèries eliminatòries contra les embarcacions d’Itàlia, Romania, Rússia, Bielorússia i Portugal, buscant una plaça per a les semifinals, que es disputaran a les 16.25. En l’altra eliminatòria competiran els equips de França, Hongria, Alemanya, Eslovàquia i Polònia. En el cas que es classifiquin per a la final, aquesta es disputarà dijous a les 9.20 hores.

La prova, davant de seleccions de màxim nivell, serà una referència de cara a la competició més immediata per al K4 500, el Mundial, que es disputarà a Hongria del 21 al 25 d’agost. D’aquest campionat sortiran les deu embarcacions classificades per als Jocs Olímpics de Tòquio, ja que en aquesta especialitat no hi haurà repesques a l’Europeu del 2020 ni tampoc a la Copa del Món. “El que buscarem no és gran cosa, perquè a l’altura que estem, l’objectiu és el Mundial. Estem més centrats en la preparació que a anar a competir. Però ve bé perquè cada regata és una experiència. Ve bé competir, estar allà col·locat en el cep, la tensió. Però no hi ha un gran objectiu de resultat, sinó més merament competitiu, intentar fer-ho bé, però sense res prefixat”, va manifestar Germade, un dels companys de Craviotto al K4 amb aspiracions olímpiques abans d’entrar en competició als Jocs Europeus.

D’altra banda, la canària Yurena Díaz, jugadora del Cadí la Seu de la Lliga Femenina, va caure ahir eliminada a quarts del torneig de bàsquet 3x3 amb les seues companyes de la selecció. Espanya va caure contra Alemanya per 20-11, en un torneig que va ser per a l’equip de França.

tracking