SEGRE

HOQUEI INTERNACIONAL

Doblet lleidatà a Àustria

El Wolfurt de Jaume Bartés i Iker Bosch arrodoneix la temporada al guanyar la Lliga austríaca || Tanquen un curs en què han ascendit a la Primera suïssa

Iker Bosch, dempeus, segon per l’esquerra i Jaume Bartés, a baix, primer per la dreta.

Iker Bosch, dempeus, segon per l’esquerra i Jaume Bartés, a baix, primer per la dreta.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Ha estat una temporada impressionant per al club”, explica el lleidatà Jaume Bartés, entrenador i jugador del Wolfurt austríac que, juntament amb Iker Bosch, de Bell-lloc, han tancat la campanya després de guanyar la Lliga d’Àustria d’hoquei sobre patins. “Els objectius s’han superat amb escreix”, afegeix Jaume. “Hem fet un doblet, ja que, a més del títol, hem aconseguit l’ascens a la Primera divisió de Suïssa, per primera vegada en la història del club i també ens hem classificat per a la Final Four de la Copa Suïssa, on érem l’únic equip de Segona i a la Europe Cup hem arribat a quarts de final, un altre rècord en la història del club”, afegeix Jaume, que ha complert la quarta temporada en aquest equip austríac. Per a Iker Bosch, per la seua part, ha estat la segona campanya.

Per a Jaume i Iker és la primera vegada que guanyen la Lliga. “L’anterior va ser l’any 2015, l’any anterior que arribés jo”, afegeix. La Lliga austríaca la integren només quatre equips, motiu pel qual també participen en la competició suïssa, molt més nombrosa. El Wolfurt dels dos jugadors lleidatans es va imposar en el partit decisiu al Dornbirn, el gran dominador de la Lliga austríaca, ja que portava tres títols consecutius i ha guanyat 15 lligues en els últims 19 anys. Per al Wolfurt, per la seua part, és el sisè títol de Lliga en tota la seua història.

Amb la temporada finalitzada arriben les vacances per als dos lleidatans, que en principi continuaran la temporada vinent al Wolfurt, on esperen continuar ajudant pel que fa a progressió de l’equip.

tracking