SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

El porter Pol Besora, del Llista, tercer fitxatge del Lleida.Net Alpicat

El president Ricard Vizcarra, amb Pol Besora, el nou fitxatge.

El president Ricard Vizcarra, amb Pol Besora, el nou fitxatge.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter Pol Besora és el tercer fitxatge del Lleida.Net Alpicat de cara a la pròxima temporada, en la qual l’objectiu de l’equip serà lluitar per l’ascens a OK Lliga. Pol Besora procedeix del planter del Lleida Llista, com els dos anteriors fitxatges, Raúl Fernández i Pol Mestres, i afrontarà la seua primera temporada com a sènior. En aquesta passada campanya, Besora ha compaginat l’equip Júnior del Llista amb el que juga a Nacional Catalana. S’incorpora a l’Alpicat per ser el segon porter.

“El club continua apostant per la gent jove”, explicava ahir el president del Lleida.Net Alpicat, Ricard Vizcarra.

A banda dels tres fitxatges esmentats, el club ha renovat cinc jugadors: Miquel Serret, Joan Ramon Serret, Mats Zilken, Ricard Casals i Lluís Alsina.

També continuarà vinculat al club el fins ara segon porter, Marc Llasera. Per contra, no continuaran en el club la pròxima temporada Eduard Piñol ni els germans Biel i Adrià Salvadó.

El club continua fent gestions per donar per tancada la plantilla abans que s’acabi el mes i només faltaran per tancar-se una o dos incorporacions. D’altra banda, també ha renovat el cos tècnic, que continuarà encapçalat per Xavi Roy.

tracking