SEGRE

FUTBOL COPA AMÈRICA

Messi celebra 32 anys de nou amb Argentina

Dels seus últims 15 aniversaris, en 10 estava concentrat amb la selecció

Leo Messi ha tornat a complir anys concentrat amb la selecció de l’Argentina,

Leo Messi ha tornat a complir anys concentrat amb la selecció de l’Argentina,EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi va festejar ahir el seu aniversari al Brasil, amb la satisfacció d’haver classificat Argentina per als quarts de final de la Copa Amèrica, arran de la victòria de diumenge sobre Qatar. El crac blaugrana va complir 32 anys i, una vegada més, ho va fer concentrat amb la selecció argentina, una cosa que no li és estranya. Dels seus últims quinze aniversaris, n’ha celebrat quatre en Mundials, tres en Copes Amèriques (uns altres dos, dos dies abans de l’inici del torneig) i un en un Mundial juvenil. Els 32 anys de Messi els va celebrar també el FC Barcelona col·locant a la seua pàgina web diferents vídeos de l’argentí. Un amb els 10 millors gols, segons l’opinió dels seus fans, un altre amb els seus gols de falta i també amb un test que pretenia comprovar les coincidències amb Messi del que ho feia. El Barça també el va felicitar a través de les xarxes socials.

Amb el repte pendent de guanyar un títol amb Argentina, Messi va complir anys després de firmar una altra gran temporada a nivell individual: ha guanyat la sisena Bota d’Or, ha sigut pitxitxi de la Lliga amb 36 gols en 34 partits i pitxitxi a la Champions amb 12 en 10.

L’holandès diu que no li agrada com a jugador d’equip i li critica no haver guanyat més Champions

Va rebre nombroses felicitacions de jugadors com Neymar o Ronaldinho, però també la crítica de Louis van Gaal que, en una entrevista a El País, el va criticar. “No m’agrada com a jugador d’equip. Messi s’hauria de preguntar com és possible que porti tant de temps sense guanyar una Champions. És el millor jugador individual del món”, va explicar l’holandès.

tracking