SEGRE

DEPORTES

El Barça traspassa el lleidatà Marc Cardona a l'Osasuna per 2,5 milions

Marc Cardona va jugar a l'Eibar cedit.

Marc Cardona va jugar a l'Eibar cedit.SD EIBAR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter lleidatà Marc Cardona jugarà a l’Osasuna, acabat d’ascendir a la Lliga, les pròximes quatre temporades després que el club navarrès hagi arribat a un acord de traspàs amb el Barcelona per 2,5 milions d’euros. “El FC Barcelona i el Club Atlètic Osasuna han arribat a un acord pel traspàs del jugador Marc Cardona. El conjunt navarrès pagarà al FC Barcelona 2,5 milions d’euros”, va revelar el club blaugrana en un comunicat en el qual agraeix al futbolista lleidatà el seu “compromís” i la seua “dedicació”. A més, l’Osasuna va confirmar que el jugador firmarà per a les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2023, en una aposta de “present i futur” que li farà tenir una clàusula de rescissió de 14 milions d’euros a la Lliga.

Cardona, nascut a Lleida el 8 de juliol del 1997, va fer els seus primers passos en el futbol jugant al planter del Bordeta, però als 9 anys es va traslladar a la localitat gaditana de Jerez de la Frontera. Va ingressar al planter de l’Atlètic Sanluqueño i va debutar al primer equip, sent un dels màxims golejadors de Tercera, i va passar al planter del Barça. Cardona va jugar al filial les temporades 2016-17 i 2017-18, amb 24 gols en seixanta partits, i va arribar a debutar amb el primer equip amb Luis Enrique el desembre del 2016, al Camp Nou contra el Borussia a la Lliga de Campions, i també va disputar minuts a la Copa del Rei. El davanter va jugar aquesta temporada a l’Eibar en qualitat de cedit.

D’altra banda, el club també va tancar l’acord amb l’Everton per al traspàs d’André Gomes, per 25 milions d’euros, més variables.

tracking