SEGRE

FUTBOL COPA CATALUNYA

L'Sporting Gavà impugna la seua derrota amb l'Alcarràs

El pas a semifinals dels lleidatans, pendent del Comitè de Competició

Una jugada del partit que van jugar dissabte Sporting Gavà i Alcarràs.

Una jugada del partit que van jugar dissabte Sporting Gavà i Alcarràs.FC ALCARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Alcarràs, que dissabte passat es va classificar per a les semifinals de la Copa Catalunya Amateur, s’enfrontarà amb el Cubelles per una plaça a la final del torneig, segons el resultat del sorteig que es va celebrar ahir a la seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Tanmateix, aquest enfrontament està pendent de ser ratificat pel Comitè de Competició, ja que l’Sporting Gavà ha impugnat el partit del cap de setmana passat, que va perdre per 1-3, al·legant una suposada alineació indeguda de l’equip lleidatà. En el cas que el Comitè doni la raó als barcelonins, seran ells els que disputin la semifinal. L’altra plaça per a la final se la jugaran Empuriabrava Castelló i Parets.

L’Alcarràs va tenir problemes per completar l’equip per a aquest partit, ja que coincidia amb el casament d’un dels seus futbolistes i diversos companys assistien a la cerimònia com a convidats. El primer pas va ser intentar ajornar el matx, però no van arribar a un acord amb el rival, per la qual cosa el club del Segrià, per evitar una possible sanció, va optar per formar un equip amb jugadors de la primera plantilla i del filial. Finalment va desplaçar-hi 12 jugadors.

Segons van explicar fonts de l’Alcarràs, quatre són jugadors que el club ha fitxat de cara a la temporada vinent, i aquesta alineació és la que ha estat impugnada per l’Sporting Gavà. Les mateixes fonts van afirmar que havien fet les pertinents consultes per confirmar que podien jugar i que la resposta rebuda va ser afirmativa. També els va semblar lògic, ja que es tracta d’una competició que s’inicia al final de la temporada i que s’acaba a l’inici de la següent i, per tant, amb dos plantilles diferents.

De fet, els partits de semifinals que es van sortejar ahir no es disputaran fins al 24 o 25 d’agost, molt a prop de l’inici de la temporada vinent.

L’Alcarràs disposa ara d’un termini per presentar al·legacions abans que resolgui el Comitè, que probablement obrirà primer un expedient informatiu abans de decidir.

El club assegura que la pràctica de jugar aquest torneig amb jugadors que no tenen fitxa de la temporada que ha finalitzat és relativament freqüent.

tracking