SEGRE

El Lleida Esportiu farà un segon 'stage' a Marbella a l'agost

Jugarà dos amistosos durant la seua estada

Aspecte de les instal·lacions en les quals el Lleida farà un segon 'stage' a l'agost

Aspecte de les instal·lacions en les quals el Lleida farà un segon 'stage' a l'agostmarbella football center

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu farà un segon stage durant la pretemporada. A banda del que té previst fer del 21 al 26 de juliol a la localitat aranesa de Garòs, la plantilla es desplaçarà a l’agost a les instal·lacions del Marbella Football Center, en aquesta localitat malaguenya on, a més a més, disputarà dos partits amistosos. L’únic que encara no ha decidit el club és si aquest segon stage serà del 5 al 10 d’agost o del 12 al 17 però, en qualsevol cas, serà després del de la Val d’Aran.

El Lleida ha pres aquesta decisió després de rebre una proposta que li permet fer aquesta segona concentració de pretemporada sense cost econòmic, tan sols a canvi de contraprestacions publicitàries.

El Marbella Football Center és una instal·lació de primer nivell que acull nombrosos equips al llarg de l’any. El Liverpool la va utilitzar per preparar la final de la Champions que va jugar i va guanyar a Madrid. Durant el mes d’agost seran diversos els equips que hi treballaran, marbella football center la qual cosa facilita l’opció de jugar amistosos entre si.

Així, s’espera aquells dies la presència d’equips com Las Palmas, Granada, Mallorca i Osasuna, a més d’un equip de Dubai, un altre dels Estats Units i un parell de Qatar. Ja que l’estada seria de dilluns a dissabte, els partits els jugaria amb tota probabilitat els dimecres i els divendres. D’altra banda, el futbolista Joan Vicente Vice ha arribat a un acord amb el Lleida per desvincular-se del club. Vice, fill d’Emili Vicente, que aquesta temporada ha jugat amb el Lleida B a Primera Catalana, tanca així una etapa de nou anys al Lleida. El club li va agrair el seu compromís i la seua dedicació. La seua destinació és l’Alcarràs, de Primera Catalana.

tracking