SEGRE

HOQUEI OK LLIGA PLATA

Nova perla del Llista a l'Alpicat

Pol Besolí és el quart fitxatge del Lleida.Net i, com els tres anteriors, surt del planter llistat || Busca un exjugador d’OK Lliga per tancar la plantilla

Ricard Vizcarra, president de l’Alpicat, amb Pol Besolí, quart fitxatge del club.

Ricard Vizcarra, president de l’Alpicat, amb Pol Besolí, quart fitxatge del club.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida.Net Alpicat ha tornat a pescar al planter del Lleida Llista. Pol Besolí es va convertir ahir en el quart fitxatge de l’equip que entrena Xavi Roy i, com els tres anteriors, arriba procedent de la base llistada. Besolí, format a les categories inferiors de l’Hoquei Cadí, ha jugat aquesta passada temporada a l’equip júnior del Llista, amb el qual ha quedat tercer de Catalunya i ha entrat habitualment a les convocatòries d’Albert Folguera a l’OK Lliga.

Abans de tancar el fitxatge de Besolí, que ha firmat per dos temporades, el Lleida.Net Alpicat també va incorporar tres companys seus del planter del Llista: Raúl Fernández, Pol Mestres i Pol Besora. El club, que té per objectiu l’ascens a l’OK Lliga, del qual s’ha quedat a les portes aquesta passada temporada, espera un cinquè fitxatge, que seria un exjugador d’OK Lliga, per donar per tancada la plantilla.

Besolí, que també ha jugat amb el Juneda-Llista a Nacional Catalana, el 2018 va ser quart de Catalunya amb el Juvenil llistat; el 2017, subcampió de Catalunya, d’Espanya i Campió d’Europa U17 en categoria infantil, també amb el Llista, i, el 2016, també campió continental sub-17.

“Estem contents amb la incorporació de Pol Besolí”, va explicar el president del club, Ricard Vizcarra, que va destacar “l’aposta per la gent jove formada a la província, amb jugadors que tenen molt recorregut”. El club també ha renovat Miquel Serret, Joan Ramon Serret, Mats Zilken, Ricard Casals i Lluís Alsina.

tracking