SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Neymar vol venir, però hi ha coses pendents de resoldre”

El Barça, a través de Jordi Cardoner, admet per primer cop el possible retorn

Jordi Cardoner, ahir a la compareixença davant els mitjans.

Jordi Cardoner, ahir a la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, va negar ahir que el Barcelona treballi en el fitxatge de Neymar. El mandatari blaugrana va rebutjar que ja hi hagi contactes avançats amb el davanter, però va reconèixer que és ell el que insisteix a tornar al Camp Nou. El directiu va admetre que no li va agradar la forma en què se’n va anar l’internacional brasiler. També entén que Griezmann s’hagi penedit del rebuig al Barça l’estiu passat.

En relació amb la possible tornada del brasiler, va dir: “El correcte és dir que Neymar vol tornar al Barcelona, però no estic d’acord que el Barcelona es preocupi per fitxar Neymar. Aquest tema no és sobre la taula. Hi ha moltes coses de la seua sortida que no em van agradar, moltes coses pendents de resoldre. S’han de canviar els escenaris. Hi ha comentaris incerts que hem fitxat Neymar, no hem fitxat ningú. No hem mantingut contacte amb ell. Ell i molts volen jugar al Barcelona.” Va afegir que no “em sorprèn que vulgui tornar. Com aquí s’està a pocs llocs. Ja ha passat altres cops. De vegades se n’han anat i han tornat, Cesc, Piqué...”.

De Griezmann va comentar: “Entenc que qualsevol jugador tingui l’objectiu de venir al Barcelona, on hi ha el millor jugador de la història... Tots els jugadors poden tenir la voluntat de venir, però hem de comptar amb un equilibri pressupostari. Entenc que molts futbolistes tinguin ganes de jugar al Barcelona.” No obstant, Cardoner va dir que encara no és el moment de parlar de reforços.

“No és el moment de parlar d’arribades. Ens trobem en un procés de sortides. És un període que venç el dia 30 d’aquest mes, en què s’estableix unes sortides de futbolistes amb els quals l’any que ve el míster no compta. Això es realitza en aquest ordre perquè es fa cada any d’aquesta manera, per periodificació comptable. Les sortides ens permeten tenir un flux de caixa per fer incorporacions”, va assenyalar.

tracking