SEGRE

DEPORTES

L’olímpic Abascal, a la Milla solidària del Secà

Van participar-hi 300 atletes i una part de la recaptació es va entregar a Down Lleida || Rosa Mari Carulla i Naoufel Erraqui, guanyadors

L’olímpic José Manuel Abascal va posar amb alguns dels participants a la Milla del Secà.

L’olímpic José Manuel Abascal va posar amb alguns dels participants a la Milla del Secà.ALBERT GÒDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les llegendes de l’atletisme espanyol, l’olímpic José Manuel Abascal, medalla de bronze a 1.500 metres als Jocs de Los Angeles 1984, va ser el gran atractiu de la tercera edició de la Milla del Secà, una activitat solidària, ja que una part de la recaptació de la carrera es va entregar a l’associació Down Lleida. Abascal, protagonista d’una pel·lícula biogràfica que arribarà pròximament a les pantalles cinematogràfiques, va apadrinar una prova en la qual van prendre part uns 300 atletes. La Milla, carrera organitzada per l’Associació de Veïns del Secà de Sant Pere, va coincidir amb l’inici de la festa major del barri lleidatà.

Els guanyadors a la categoria sènior van ser Rosa Mari Carulla i Naoufel Erraqui. Carulla va recórrer la Milla en un temps de 6:54, superant en un atapeït esprint Lela El Harrak (6:54) i Sandra Araujo (6.56), que la van acompanyar al podi. Naoufel Erraqui va invertir un temps de 4:36, i va superar Ahmed Hfairi (4:54) i Marc Aranda (5:01).

Quant a la categoria de veterans, en dones es va imposar Meritxell Bonet (6:06), davant de Laura Rosell (6:38) i Angélica Damoc (6:39). Ramon Trullols va guanyar la carrera masculina (5:02) i va estar acompanyat al podi per Josep Pascual (5:11) i Josep Ramon Sanahuja (5:14).

tracking