SEGRE

FUTBOL FEDERACIONS

La Catalana presenta un superàvit de 354.000 euros

Tàrrega va acollir l’assemblea anual

Una vista general dels membres de la junta directiva de la FCF ahir al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Una vista general dels membres de la junta directiva de la FCF ahir al Teatre Ateneu de Tàrrega.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Catalana de Futbol va celebrar ahir l’assemblea general ordinària, que aquest any va tenir com a escenari el Teatre Ateneu de Tàrrega, en què van presentar davant de 177 assembleistes (sobre un total de 1.172 clubs afiliats) un pressupost de 27.152.163 euros per a la temporada 2019-2020 (un 11 per cent més) i un superàvit de 354.838 euros. Un altre dels punts del dia era sotmetre a aprovació el sou del president, Joan Soteras, un total de 120.000 euros anuals, tal com va succeir a l’anterior mandat del lleidatà Andreu Subies. Tots els punts de l’assemblea es van aprovar per majoria absoluta.

Soteras va destacar el sanejament de la Mutualitat, la important inversió tecnològica per ser més a prop dels associats repartits en catorze delegacions territorials i la campanya Tots Som un Equip per al futbol i el futbol sala, que començarà la temporada vinent amb una inversió de 1.150.000 euros.

Així mateix, es va fer un reconeixement als clubs que han celebrat el centenari aquest any, i en aquest cas va ser la Pobla de Segur l’entitat lleidatana objecte de la menció.

tracking