ATLETISME CARRERES POPULARS

Balaguer 'crema' amb la Cursa

Un total de 330 corredors van participar en la VII Cursa del Foc sota una intensa calor malgrat ser nocturna || Aleix Sierra i Angélica Damoc van guanyar en 8 km

Els corredors poc després de la sortida de la setena edició de la Cursa del Foc.JOAN BOVÉ

Un total de 330 corredors van participar ahir en la VII edició de la Cursa del Foc a Balaguer que, malgrat el seu caràcter nocturn, es va celebrar aquest any sota una intensa calor que no va afectar l’ànim dels participants. Com ja és tradició des dels seus orígens, la prova tenia un caràcter solidari, per la qual cosa en aquesta ocasió es van destinar tots els diners de les inscripcions (3 euros cada una) a diferents entitats solidàries de la ciutat.

Pel que fa a l’aspecte esportiu, la prova llarga, de 8 km, va tenir com a vencedors Aleix Sierra en categoria masculina i Angélica Damoc en dones. Quant a la distància curta, de 4 km, els guanyadors van ser Yassir el Amoud, de Balaguer, i Aya Bednaoui, de Mollerussa. Aquesta distància es podia fer tant corrent com caminant, la qual cosa va fer que hi participessin també famílies.

Com cada any, l’esdeveniment va comptar amb la participació dels Diables de Balaguer, que van tornar a amenitzar la festa, abans i després de la carrera. La prova coincidia amb la nit del comerç del Centre Històric de la ciutat amb l’objectiu que hi hagués una gran participació. La festa va acabar amb un castell de focs artificials.