La lleidatana María Navarro, or a la Copa Ibèrica sub-18

Aleix Porras, a la final dels 400 tanques de l’Estatal sub-23

María Navarro.

María Navarro.SEGRE

La lleidatana María Navarro (Lleida UA) va aconseguir ahir la medalla d’or a la Copa Ibèrica d’atletisme sub-18 a la prova de martell amb un registre de 59,87 metres, i va superar l’atleta portuguesa Eva Gonçalves (55,77) i Arantza Izaguirre (53,58). La Copa Ibèrica va reunir els millors atletes de categoria sub-18 d’Espanya i Portugal, que es disputa a Moratalaz.

Per la seua banda, el lleidatà Aleix Porras (FC Barcelona) es va classificar ahir per a la final dels 400 tanques del Campionat d’Espanya sub-23, que es disputa a l’Anella Mediterrània de Tarragona. Porras es va imposar a la semifinal amb un registre de 51.51 segons, al davant del navarrès Iker Alfonso (53.06) i de l’asturià Marcos Panxa (53.88). L’atleta lleidatà va firmar la tercera millor marca dels semifinalistes al darrere del canari Jesús David Delgado (50.94) i del sorià David José Pineda (51.28). Per la seua part, David Abrines (Lleida UA) va vorejar la medalla de bronze a la prova de llançament de javelina, ja que va acabar quart classificat amb una marca de 61,05 metres, mentre que la tercera posició va ser per al riojà Rodrigo Iglesias, amb un temps de 67,12 metres. Marc Liébana, també del Lleida Unió Atlètica, va ser setè a la final de llançament de martell, a l’acabar el concurs amb una millor marca de 49,71 metres, que va aconseguir al tercer intent. Jordi Belenguer, també del Lleida UA, va quedar sisè a l’eliminatòria dels 100 metres, amb un registre d’11.22 segons, mentre que la classificació per temps es va quedar en 11.06 segons.