SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Anna Artal i Jordi Llordés guanyen la II Cursa de la Bassella de Miralcamp

Els corredors, a la línia de sortida de la prova.

Els corredors, a la línia de sortida de la prova.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns tres-cents corredors es van donar cita a la Cursa de la Bassella de Miralcamp, que va celebrar la segona edició amb victòria d’Anna Artal i Jordi Llordés. La prova comptava amb tres modalitats, una cursa llarga, de 10 quilòmetres, i una de curta, de 5, a més d’una marxa de també 5 quilòmetres, en què van participar 50 atletes del total que es van donar cita a la localitat del Pla d’Urgell.

A la prova llarga, l’independent Llordés va ser el més ràpid, amb 36.39, i es va adjudicar el triomf seguit de Ramon Bosch (CA Borges), segon amb 38.26, i de Joselillo Cobo (Xafatolls), tercer amb 38.35. Per la seua part, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra) va ser la vencedora femenina amb un temps de 45.41, seguida d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 46.46, i de Núria Sus (AE Ekke), amb 47.29.

A la distància curta i a l’apartat masculí, hi va haver doblet del Xafatolls, amb Roger Estradé com a guanyador amb un crono de 18.15, i amb Oriol Vicens, segon amb 19.32. Va completar el podi Óscar Aran (Maiparem Alcarràs), amb 20.08. A l’apartat femení, es va imposar Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb 24.30, amb Margot Falip (Esports Truga) segona, amb 25.05, i Sílvia Felip tercera, amb 25.20.

tracking