SEGRE

TIR AMB ARC INSTAL·LACIONS

El Tir amb Arc Lleida denuncia que no té on entrenar-se

A l’abril va renunciar a utilitzar el camp de Pardinyes tres dies a la setmana

El club s’entrena puntualment a Puigverd de Lleida.

El club s’entrena puntualment a Puigverd de Lleida.TIR AMB ARC LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Tir Amb Arc Lleida continua amb els problemes de falta d’instal·lacions per entrenar-se, una situació que s’agreuja durant l’estiu perquè el recinte on té actualment la base d’operacions durant l’any, el pavelló Juanjo Garra del barri de Balàfia, estarà tancat durant aquest període. El mig centenar d’arquers que té en nòmina s’exerciten de forma puntual al camp de tir de Puigverd de Lleida amb vista als campionats d’Espanya i de Catalunya de menors que afrontarà durant aquest mes de juliol.

Fa temps que el club, que es va crear fa uns quatre anys per un grup de pares que pertanyien al Club de Tir amb Arc Pardinyes, reclama una instal·lació on poder entrenar-se a l’aire lliure. Anteriorment portaven a terme els entrenaments a les Basses, però van haver de parar perquè no reunien les garanties de seguretat suficients. A finals de l’any passat, la Paeria va accedir a solucionar aquest problema, però no es va presentar cap empresa al concurs públic. Com a mesura provisional, l’ajuntament va demanar al Tir amb Arc Pardinyes que cedís unes hores la instal·lació que gestiona, una proposta que el Lleida va rebutjar.

Durant aquest mes de juliol ha d’afrontar l’Estatal i el Català de menors sense poder gairebé entrenar-se

“Els vam oferir que vinguessin tres dies a la setmana de sis a vuit de la tarda al pavelló, un horari que anava bé perquè era després de les classes, però el Lleida no va acceptar la proposta”, va explicar Josep Brocal, president de l’entitat de Pardinyes.

El seu homònim del Lleida, Simeó Fuentes, va dir que l’oferiment “era una presa de pèl”, ja que va dir que se’ls exigia una sèrie de condicions que va qualificar d’“humiliants i inacceptables”. “Lleida disposa d’un espai homologat per practicar el tir amb arc a Pardinyes, al qual tots els arquers federats tenen dret a accedir, segons el conveni firmat”, va advertir Fuentes.

tracking