SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça presentarà divendres De Jong

El club ha accelerat les negociacions amb l’Atlètic per Griezmann, pel qual no pagarà més de 120 milions d’euros, i la presentació com a blaugrana pot ser el dia 11

Frenkie de Jong, durant un partit amb la selecció holandesa.

Frenkie de Jong, durant un partit amb la selecció holandesa.STANLEY GONTHA/PRO SHOTS/AFP/AFP7/EUROPAPRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Frenkie de Jong, procedent de l’Ajax, serà presentat divendres com a nou jugador del Barça, en un acte que tindrà lloc al Camp Nou. De Jong arribarà a Barcelona demà i se sotmetrà a una sessió fotogràfica a la botiga oficial. L’endemà, el centrecampista trepitjarà per primera vegada la gespa del Camp Nou. L’acte serà obert al públic i està previst que comenci a les 19.00. Els socis que desitgin veure la presentació en directe hauran de recollir les invitacions –màxim de sis per persona– a partir d’avui. El jugador holandès firmarà el contracte divendres a les 18.15 hores en un acte privat que tindrà lloc a la llotja President Suñol. Posteriorment, a les 19.00, De Jong participarà en una sessió fotogràfica al Camp Nou i a les 19.45 hores serà presentat oficialment a l’Auditori 1899 pel president Josep Maria Bartomeu. El primer dia de De Jong al Camp Nou es tancarà amb una roda de premsa en què també participaran Jordi Mestre, vicepresident segon i responsable de l’àrea esportiva, i Éric Abidal, secretari tècnic del primer equip.

Per la seua banda, el FC Barcelona ja treballa per acabar de tancar la incorporació de Griezmann. El club blaugrana no pagarà més dels 120 milions d’euros que ja estan estipulats a la clàusula, encara que no es descarta que puguin ser menys incloent algun jugador. Diverses àrees del club van ser informades que el fitxatge serà una realitat i encara la recta final, per la qual cosa la presentació seria el dijous 11.

D’altra banda, el Barcelona va anunciar ahir el fitxatge de la davantera Jennifer Hermoso, que va ser màxima golejadora de la Lliga la temporada passada, quan era a les files de l’Atlètic de Madrid, i que arriba al conjunt blaugrana amb la carta de llibertat.

tracking