SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Els clubs inclouen el Lleida a la proposta del grup 3

Els equips catalans plantejaran una Lliga amb els valencians i aragonesos

La seu de l’FCF va acollir ahir la reunió de clubs de Segona B.

La seu de l’FCF va acollir ahir la reunió de clubs de Segona B.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els clubs de Segona B, a través de la Federació Catalana de Futbol (FCF), traslladaran a la Federació Espanyola (RFEF) una proposta d’agrupació per al grup 3 juntament amb els equips valencians i aragonesos, prescindint dels balears, segons va recordar ahir en una reunió a la qual no va assistir cap representant del Lleida Esportiu. El club, que havia mostrat a l’RFEF la predisposició a jugar al grup 2 si hi havia vacants, no tindrà així el suport de la resta d’entitats catalanes abans que s’anunciïn les agrupacions el dia 10.

Així, l’FCF proposarà un grup 3 format pels onze catalans (Nàstic de Tarragona, Reus, Cornellà, Espanyol B, Lleida Esportiu, Badalona, Barcelona B, Olot, Sabadell, Llagostera i Prat), set valencians (Hèrcules, Vila-real B, Atlètic Llevant, València Mestalla, Castelló, Oriola i la Nucia) i dos aragonesos (Ebro i Eixea). En aquesta proposta prescindeix dels tres balears (Atlètic Balears, Eivissa i Penya Esportiva), que passarien a formar part del grup 1. En tot cas, serà l’RFEF la que prengui la decisió i té previst anunciar-la el dimecres 10, dia en què també espera poder sortejar els calendaris dels quatre grups de Segona B.

El club, que va proposar a la Federació Espanyola jugar al grup 2, no va assistir ahir a la reunió de l’FCF

Durant la reunió d’ahir a Barcelona, a la qual va assistir el president de l’FCF Joan Soteras i el secretari general Oriol Camacho, es van tractar les subvencions federatives per als clubs i del CSD, així com els acords de retransmissions de partits per televisió, amb els seus acords amb Televisió de Catalunya i la plataforma VOD Footers.

A més a més, durant la sessió de treball amb els clubs de Segona B i Tercera es van tractar els canvis de competició a la Copa del Rei, que també afecten la Copa Federació, amb l’objectiu de donar més valor a la competició. Finalment es van explicar també les dates de la Copa de Regions UEFA, en la qual competirà una temporada més la selecció catalana amateur, formada per jugadors d’equips de Tercera divisió.

El Cerdanyola serà el rival a la primera ronda de la Copa Catalunya El Lleida Esportiu s’enfrontarà al Cerdanyola en la primera ronda de la Copa Catalunya, que es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 d’agost, segons va oferir el sorteig celebrat ahir a l’FCF. El conjunt del Vallès Occidental, que juga a Tercera, va ser el botxí del Lleida a la primera eliminatòria de la competició durant la temporada 2017-18, en un matx que es va decidir a la tanda de penals després d’un empat (1-1). En el cas de superar la primera ronda, el Lleida Esportiu s’enfrontarà el cap de setmana següent al guanyador de l’eliminatòria entre l’Andorra, campió del grup 2 de Primera Catalana, i el Terrassa, de Tercera. El Lleida programarà els partits amistosos de pretemporada depenent del progrés en la competició, a la qual dóna un gran valor abans de començar la temporada.

tracking