FUTBOL MUNDIAL FEMENÍ

Estats Units, a la final al vèncer Anglaterra

Les jugadores d’EUA celebren un dels gols.

Les jugadores d’EUA celebren un dels gols.EUROPA PRESS

La selecció d’Estats Units, sense la seua estrella Megan Rapinoe, va accedir ahir a la final del Mundial femení de futbol, que es disputa a França, al derrotar per 1-2 Anglaterra. Els gols de Christen Press (min. 10) i Alex Morgan (min.31) i un penal que va parar Alyssa Naeher a Stephanie Houghton al minut 84 van donar a la selecció nord-americana el pas a la final, que se celebrarà a Lió aquest diumenge. Anglaterra va acabar amb deu jugadores per l’expulsió de Bright al minut 85 per doble amonestació.

El partit va tenir set minuts d’afegit. Estats Units tindrà l’oportunitat de celebrar el quart títol, després dels aconseguits el 1991, 1999 i 2015, al deixar sense efecte el gol d’Ellen White (min. 19). A més, és la seua tercera final consecutiva. El rival sortirà del partit que avui enfrontarà les seleccions d’Holanda i Suècia.