SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ B FEMENINA

Les centrecampistes Faddi i Teixidó reforcen la plantilla de l'AEM

Arriben procedents d’El Olivar i Pardinyes

Inés Faddi i Patricia Teixidó, amb la samarreta de l’AEM.

Inés Faddi i Patricia Teixidó, amb la samarreta de l’AEM.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM s’ha reforçat amb dos jugadores més de cara al debut a Primera B, categoria de plata del futbol femení estatal. Es tracta de les centrecampistes Inés Faddi i Patricia Teixidó, que s’uneixen a les incorporacions de Janira Rodríguez, Noelia García i Andrea Gómez.

La jugadora aragonesa Faddi, de 18 anys, procedeix d’El Olivar de Saragossa, equip amb què va competir la temporada passada a Segona. Formada a les categories inferiors d’El Olivar, Inés destaca per la seua potència a la zona mitjana del camp, encara que també es desenvolupa molt bé en posicions molt més avançades. La centrecampista s’ha compromès amb l’AEM per a les pròximes tres temporades, en una clara aposta pel seu creixement a l’equip. Per la seua part, Patricia Teixidó arriba a l’AEM procedent del Pardinyes, on ha destacat per la seua envergadura i el control de joc aeri. La direcció tècnica del club la considera una peça clau com a pivot defensiu. És la segona jugadora que arriba al club procedent del Pardinyes, després de la incorporació de Janira Rodríguez. Noelia García va jugar la temporada passada a l’Igualada, mentre que la lleidatana Andrea Gómez torna al club després del seu pas per la base del FC Barcelona.

El club ha incorporat fins ara cinc futbolistes de cara al debut a Primera B

L’AEM debutarà la pròxima temporada en la tot just creada Primera B, en què tindrà com a rivals al grup Nord l’Atlètic de Madrid B, Madrid B, Pozuelo, Athletic Bilbao B, Osasuna, Eibar, Alabès, Barcelona B, Parquesol, Atlàntida Matamá, Racing de Santander, Friol, Oviedo, Saragossa i Seagull de Badalona.

En aquesta competició, el campió ascendirà a Divisió d’Honor, el subcampió disputarà la promoció i els tres últims perdran la categoria.

Inés Faddi i Patricia Teixidó, amb la samarreta de l’AEM.

Inés Faddi i Patricia Teixidó, amb la samarreta de l’AEM.

tracking