SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

L'AEM fitxa dos noves jugadores amb passat al CF Pardinyes

El conjunt de Recasens continua pescant al Pardinyes.

El conjunt de Recasens continua pescant al Pardinyes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM, que la temporada vinent militarà a l’acabada de crear Primera divisió B, l’avantsala a la màxima categoria femenina estatal, va anunciar ahir dos noves incorporacions, les dos amb passat al CF Pardinyes, Cristina Beltrán i Ana Oriach. Amb aquests dos reforços, ja són quatre les jugadores que han arribat del seu rival local, que la pròxima campanya estarà a Segona divisió, després de la central Patrícia Teixidó i la centrecampista Janira Rodríguez.

Cristina Beltrán és una lateral dreta amb molta projecció ofensiva que, si bé arriba procedent del Pardinyes, es va formar futbolísticament al Sant Gabriel de Barcelona. Amb ella arriba també Ana Oriach, coneguda futbolísticament com a Uri. Es tracta d’una interior destra amb una gran facilitat golejadora que, a diferència de la seua companya, sí que s’ha format al CF Pardinyes.

A més de les quatre jugadores del Pardinyes, el club de Recasens ha tancat tres incorporacions més, concretament la portera Noelia García, procedent de l’Igualada; la davantera Andrea Gómez, que torna després del seu pas pel FC Barcelona, i la centrecampista Inés Faddi, que la temporada passada va militar a l’Oliver de Saragossa.

El conjunt de Recasens continua pescant al Pardinyes.

El conjunt de Recasens continua pescant al Pardinyes.SEGRE

tracking