SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Pardinyes jugarà a LEB Plata

La junta assumeix el repte de l’ascens després de reunir prou suports per cobrir els 250.000 euros de pressupost || La Paeria va anunciar ahir que apujarà la subvenció fins als 30.000 euros

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El serial de l’estiu va tenir ahir un desenllaç feliç. El Club Bàsquet Pardinyes jugarà finalment a la LEB Plata, la tercera categoria del bàsquet espanyol que es va guanyar a la pista després de conquerir, fa un mes i mig, la fase d’ascens a Ponferrada. En temps rècord, els seus directius, amb el president Jordi Mauri al capdavant, han aconseguit prou suports per cobrir bona part dels 250.000 euros del pressupost i assumir un ascens que qualifiquen d’històric, tant per al club com per al barri. “Des que vam assumir el càrrec vam dir que sempre jugaríem a la categoria que ens guanyéssim esportivament. Aquesta vegada ha estat molt difícil complir la paraula, però ho tirarem endavant”, va anunciar Mauri.

“No sé si ha estat l’eufòria o que estem una mica bojos, no ho sé, però era un tren que no sabem si hauria passat una altra vegada. Fa molt de temps que parlem. Ara sí, ara no, més vegades que no que , però pensem que el club s’ho mereix, els jugadors i el barri també, i havíem de fer aquest esforç per tirar el projecte endavant”, va indicar el president, que no va dubtar a assegurar que és una cosa històrica. “A Pardinyes tindrem millor bàsquet que a Tarragona i al mateix nivell que Girona. És un moment històric per al club i per al barri, que amb 14.000 habitants i amb jugadors la gran majoria de Lleida, hem arribat on hem arribat. La junta ha fet el possible per continuar aquest somni”, va asseverar el president, que confia també en el suport de l’afició per poder arribar als 800 abonats.

Sobre el suport econòmic, tant institucional com privat, Mauri no va voler donar xifres, però va puntualitzar que “si sortim és perquè tenim les garanties, si no, no sortiríem. Si tirem endavant és que ho podem fer, no quedarem malament. Hem parlat amb la Paeria i ens han donat el seu suport, i des del moment en què ens donen suport, volem tirar endavant”, va dir Mauri abans que la Paeria anunciés que augmentarà la subvenció fins als 30.000 € (fins ara en donava 7.000).

El club va fer la inscripció a la LEB Plata dimecres a la tarda, lliurant l’aval de 54.000 euros i abonant la meitat dels 17.500 d’inscripció (l’altra meitat en un pagaré). “Ja no hi ha volta enrere, ja estem emmanillats”, va dir irònicament Mauri, que té clar que la filosofia serà la mateixa: “L’objectiu és tenir el major nombre de jugadors de Lleida”, va dir, mentre va donar per renovat el tècnic, Gerard Encuentra. “Sempre he dit el mateix, ell serà l’entrenador mentre vulgui. Per a mi està renovat cada any. Estima el Pardinyes com si fos la seua família i és un súper entrenador”, va dir.

Els membres de la junta directiva han fet pinya per assumir un ascens històric per al club i el barri de Pardinyes.

Els membres de la junta directiva han fet pinya per assumir un ascens històric per al club i el barri de Pardinyes.AMADO FORROLLA

tracking