SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Lleida arranca l'Europeu júnior i s-23 amb bon peu

Laia Sorribes, Miquel Travé i Pau Etxaniz van passar ahir a les semifinals

Una màquina excavadora retira el llot acumulat al canal d’aigües tranquil·les.

Una màquina excavadora retira el llot acumulat al canal d’aigües tranquil·les.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació lleidatana va començar amb bon peu la participació al Campionat d’Europa júnior i sub-23 d’eslàlom, que es disputa fins diumenge a la localitat eslovaca de Liptovský Mikulás. Els tres favorits a medalla, Miquel Travé, Laia Sorribes i Pau Etxaniz, van superar la primera tria i van accedir a les semifinals de les seues respectives categories.

El millor resultat el va firmar Etxaniz, que afronta el seu últim any júnior. El palista urgellenc va marcar el segon millor registre en C1, només superat per tot just 3 segons pel francès Adrien Fischer. Per la seua part, Miquel Travé, que debuta a la categoria sub-23 després de proclamar-se l’any passat campió del món i d’Europa de canoa, va superar l’eliminatòria de la seua especialitat amb el setè millor temps, després de cobrir el traçat sense penalitzacions i a poc més de tres segons de l’eslovac Martin Dodok, que va ser el més ràpid.

En dones, Laia Sorribes, que reapareix després de gairebé un any inactiva per una lesió, va obtenir el bitllet per a semifinals de K1 in extremis, al ser catorzena, amb menys d’un segon de diferència sobre la primera palista que va quedar fora. També va aconseguir el seu objectiu l’andorrana Mònica Dòria. La palista del Cadí, que a la Copa del Món de Bratislava es va penjar la plata, va passar a semifinals amb el setè crono. No va tenir tanta sort la fragatina Carmen Costa, que va quedar fora a la repesca, així com l’andorrana del Cadí Laura Pellicer.

Segona fase de les obres al Parc del Segre

Els canals del Parc del Segre de la Seu tornen a estar sense aigua a l’emprendre’s aquesta setmana la segona fase de les obres de remodelació de cara al Mundial d’eslàlom del setembre. Al canal d’aigües tranquil·les s’està retirant el llot acumulat i al d’aigües braves s’està construint una plataforma que s’utilitzarà com a zona mixta.

Una màquina excavadora retira el llot acumulat al canal d’aigües tranquil·les.

Una màquina excavadora retira el llot acumulat al canal d’aigües tranquil·les.NORBERT AGUILERA

tracking