SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez, sense confiances

El líder del Mundial no es fia de l’avantatge que té sobre Dovizioso i recorda que els rivals “no van malament” || Té a tocar un rècord d’Agostini des del 1973

Marc Màrquez, ahir a Sachsenring i a la seua esquerra, a la moto, José Luís Martínez, la seua mà dreta.

Marc Màrquez, ahir a Sachsenring i a la seua esquerra, a la moto, José Luís Martínez, la seua mà dreta.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), vencedor consecutivament de totes les carreres que ha disputat en el traçat alemany de Sachsenring des del 2010, no es fia dels seus rivals i, malgrat els 44 punts d’avantatge sobre Dovizioso, va afirmar ahir que “les altres motos no van malament i al final caldrà marcar les diferències” si volen guanyar però “arriscar, fins a cert punt”.

El lleidatà va afegir que “jo crec que la moto anirà bé, al final estem mostrant una bona regularitat en tots els circuits, en alguns va millor, en d’altres va pitjor, però em quedo una mica amb els resultats de l’any passat quan en una part de la carrera fins i tot Valentino em va pressionar força i després vaig poder obrir més buit, però mirant la classificació, Yamaha estava segona i tercera; quart, cinquè i sisè Ducati, així que les altres motos no van malament”.

A la roda de premsa va explicar que fa unes setmanes es va treure el carnet de moto a Lleida

Marc té la possibilitat de batre un rècord que té l’italià Giacomo Agostini des del 1973, el de victòries consecutives en un mateix circuit. Agostino va guanyar nou vegades consecutives, entre els anys 1965 i 1973, al circuit finlandès d’Imatra. El de Cervera n’acumula 9 a Sachsenring, una en 125 cc, dos en Moto2 i sis en MotoGP. Si guanya diumenge haurà encadenat deu triomfs en aquest traçat.

D’altra banda, durant la roda de premsa d’ahir, Marc va revelar que després de la carrera de Mugello, ell i el seu germà Àlex, van ser a Lleida per obtenir el carnet de moto. “El teòric ja el tenia des del Nadal, mentre em recuperava de la doble operació a l’espatlla esquerra.” Marc va explicar que no va tenir problemes per aprovar l’examen pràctic, encara que va dir que “la veritat, fàcil, fàcil no em va semblar, ja que no té res a veure amb les carreres, és clar, ni la moto, ni la pràctica, ni la prudència amb què has de fer la pràctica”.

L’heptacampió del món va afegir entre rialles que, després de fer el recorregut, l’examinador li va dir: “Home, Marc, la veritat és que m’esperava més de tu.” “No sé si pensava que faria l’examen derrapant”, va afegir entre rialles.

tracking