SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Bronze a l'Europeu

Els lleidatans Pau Etxaniz i Adrià Moyano, tercers per equips en K1 júnior || Els dos palistes del Cadí van passar a semifinals en les proves individuals

Àlex Goñi, Pau Etxaniz i Adrià Moyano, al tercer calaix del podi.

Àlex Goñi, Pau Etxaniz i Adrià Moyano, al tercer calaix del podi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació espanyola va aconseguir ahir, amb clar protagonisme lleidatà, la seua primera medalla en el Campionat d’Europa júnior i sub-23 que va arrancar dijous passat a la localitat eslovaca de Liptovský Mikulás. Pau Etxaniz i Adrià Moyano, fent triplet amb el basc Álex Goñi, es van penjar el bronze per equips en la categoria K1 júnior, al firmar el tercer millor registre en una final dominada pels alemanys. Els dos palistes del Cadí i el de l’Atlètic Sant Sebastià van acumular al final del traçat 8 segons en penalitzacions, els mateixos que l’equip eslovac, que per menys d’un segon van aconseguir la medalla de plata.

La resta de finals per equips no van ser propícies per a la selecció espanyola, que es va quedar molt lluny del podi. Miquel Travé i Laia Sorribes, que dijous van fer els deures passant a semifinals de les seues respectives proves individuals, no van tenir sort ahir en patrulles i van quedar vuitè i novena, respectivament, mentre que Pau Etxaniz, que ahir tenia triple jornada, només va poder ser vuitè en canoa júnior. La mateixa sort van córrer les lleidatanes Maria i Anna Barroso en C1 i K1 júnior.

Laia Sorribes, del Nàutic de Ponts, i Miquel Travé i Pau Etxaniz, del Cadí, lluitaran avui per les medalles

Al matí es van disputar les preliminars individuals amb sort dispar per als representants lleidatans. El millor va tornar a ser Etxaniz. Si dijous es ficava en les semifinals de canoa, ahir va fer el mateix en caiac amb el cinquè millor registre, confirmant que és una de les clares apostes a medalla.

Els seus dos companys en la prova per equips també van accedir a la següent fase, si bé Adrià Moyano va necessitar anar a la repesca, on va aconseguir el bitllet al ser cinquè en la mànega definitiva.

Pitjor sort va tenir la urgellenca Marta Barroso, que en el seu debut en un Europeu júnior es va quedar fora de les semifinals de canoa, al ser vint-i-tresena en la primera mànega i desena en la repesca, en la qual entraven només els cinc millors temps.

Sí que va superar la tria l’andorrana del Cadí Mònica Dòria, com ja havia fet dijous en la prova de caiac. Ahir va aconseguir el seu bitllet en canoa al marcar el cinquè millor temps. Avui es disputen les primeres finals individuals, en les quals els lleidatans Miquel Travé, Laia Sorribes i Pau Etxaniz són favorits.

tracking