SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Cinquè lloc per a Etxaniz

A la final de C1 júnior de l’Europeu, mentre que Travé i Sorribes no aconsegueixen superar les semifinals a sub-23

Miquel Travé va ser l’únic dels palistes lleidatans presents a les finals de l’Europeu.

Miquel Travé va ser l’únic dels palistes lleidatans presents a les finals de l’Europeu.RFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El palista lleidatà Pau Etxaniz va firmar ahir la cinquena posició a la final de C1 júnior de l’Europeu d’eslàlom de Lyptovsky Mikulas (Eslovàquia), en què Miquel Travé i Laia Sorribes no van poder superar les semifinals de la categoria sub-23. Etxaniz es va veure llastat per la penalització a tres portes durant la final i amb un crono de 107.40 segons es va quedar només a 3.08 de la medalla de bronze, que va ser per al txec Adam Kral (104.32). El francès Yohann Senechault va aconseguir l’or (97.75), mentre que la medalla de plata va ser per al també txec Martin Kratochvil (102.54). El palista lleidatà va anar de menys a més durant la jornada, després de firmar la vuitena posició a les semifinals, on Daniel Pérez va acabar al vintè lloc.

Miquel Travé es va quedar ahir a les portes de la final en C1 sub-23, després de firmar el dotzè lloc en semifinals. Amb un crono de 99.47 segons, una única penalització el va deixar fora dels deu primers, ja que el tall estava situat en 99.46. Per la seua part, Laia Sorribes tampoc va tenir una bona semifinal i va quedar quinzena al K1 sub-23, ja que va acabar amb un temps de 112.72, a més de quatre segons del tall de les deu primeres, en què tampoc hi era Klara Olazabal, que va acabar divuitena amb un crono de 114.85.

Travé va marcar un temps de 99.47 segons en semifinals de C1 sub-23, a una centèsima de l’accés

L’Europeu d’Eslovàquia finalitza avui amb la participació de Pau Etxaniz i el també lleidatà Adrià Moyano a les semifinals de K1 júnior al costat d’Álex Goñi. Etxaniz i Goñi van aconseguir la classificació directa divendres quan van acabar cinquè i divuitè, respectivament, mentre que Moyano, que va acabar el 23, va haver de recórrer a la segona mànega o repesca, on va aconseguir accedir a semifinals amb el cinquè millor crono. En la jornada d’avui també competiran Ainhoa Lameiro i Klara Olazabal en semifinals de C1 sub-23, mentre que Unai Nabaskues i David Llorente seran a les de K1 sub-23. Finalment, a la prova de C1 júnior, Xanet Etxarri i Clara González buscaran dos places per a les finals, que es disputen durant la sessió vespertina.

tracking