SEGRE

TENIS WIMBLEDON

Nadal guanya Tsonga i passa a vuitens, on també hi haurà Suárez

Federer suma la victòria 350 al Grand Slam

Rafa Nadal, en el partit d’ahir a Wimbledon davant del francès Jo-Wilfried Tsonga.

Rafa Nadal, en el partit d’ahir a Wimbledon davant del francès Jo-Wilfried Tsonga.EFE/EPA/WILL OLIVER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafa Nadal va vèncer ahir el francès Jo-Wilfried Tsonga (6-2, 6-3 i 6-2) per accedir a vuitens de Wimbledon i aconseguir amb aquesta victòria un rècord per al tenis estatal, que per primera vegada en la història d’aquest Grand Slam tindrà quatre representants en aquesta ronda. Amb la victòria de Carla Suárez contra la nord-americana Lauren Davis (6-3 i 6-3), la de Nadal i les de Fernando Verdasco i Roberto Bautista divendres, Espanya tindrà aquests quatre jugadors la segona setmana de Wimbledon, i per primera vegada sumant quatre representants en la quarta ronda. A més, Nadal va sumar el triomf 51 a Wimbledon, amb què va igualar el suec Björn Borg a la vuitena plaça de la llista de jugadors que més victòries han aconseguit en aquest torneig. El jugador espanyol s’enfrontarà a vuitens al vencedor del Sousa-Evans i el quadre s’obre per al balear, ja que Fabio Fognini, el seu potencial rival a quarts, va caure contra el nord-americà Tennys Sandgren (6-3, 7-6 i 6-3), encara que continua amenaçant el també americà i gran canoner Sam Querrey, que va vèncer l’australià John Millman (7-6, 7-6 i 6-3).

Per la seua part, Roger Federer va guanyar ahir el francès Lucas Pouille (7-5, 6-2 i 7-6) per accedir a vuitens i va marcar un nou rècord en la seua carrera, ja que és l’únic jugador que suma al seu palmarès 350 victòries al Grand Slam. Federer que s’enfrontarà a vuitens amb l’italià Matteo Berrettini, que va aixecar tres boles de partit davant de l’argentí Diego Schwartzman per vèncer-lo per 6-7, 7-6, 4-6, 7-6 i 6-3.

El balear jugarà contra Sousa o Evans, després que el seu partit se suspengués per falta de llum

L’esforç de l’italià, en l’encontre més llarg del torneig, tindrà el seu premi en enfrontar-se al jugador que més vegades ha arribat als vuitens a Wimbledon, amb 17.

tracking