TRIATLÓ COMPETICIÓ

El Triatló del Pont de Suert reuneix 300 participants

En les disciplines olímpica i esprint

Els triatletes es disposen a prendre la sortida amb bicicleta.

El Triatló del Pont de Suert, que forma part de la Lliga TriTour, va reunir ahir 300 participants entre les disciplines olímpica i esprint. La distància olímpica, que també forma part de la Copa Catalana de la Federació de Triatló, la va dominar Ibrahim Tupac (CET Distance), que va completar el recorregut amb un temps d’1:54:32, seguit d’Andrés Díaz (FastTriatlón CN Montjuïc) a 44 segons i de Robert Zsolt (CET Distance) a 2:15. Respecte a la categoria femenina, la guanyadora va ser la lleidatana Eva Ledesma (Tri 4.40), que va acabar la prova amb un temps final de 2:08:56, molt superior a la segona classificada, Marta Romance, que va entrar a 6:55. El podi el va completar Clara Janés (Triatló Cornellà), a 14:09 de Ledesma. Quant a la classificació de clubs, el CET Distance es va imposar en les dos categories, amb el Tri 4.40 segon en la masculina, amb Roger Farrús, Joel Farra i Albert Codina.

La prova d’esprint va ser per a Alberto Montes (Prorunners), que va acabar el recorregut amb un temps d’1:06:41, i Ferran Coll va entrar en segona posició a 2:37 del vencedor. Marc Sancho, del Flor de Triatló, va completar el podi masculí a 3:33 de Montes. En categoria femenina, Aida Fàbrega (CN Mataró) es va imposar amb un crono de 1:13:35, i va superar Laia Sabaté (Cambrils Triatló), que va entrar 8:46 de la vencedora. El podi de la prova el va completar Natalia Winnicka (Prorunners), a 9:39 de Fàbrega.

Les tres proves del Triatló del Pont de Suert es disputen al voltant de la localitat, el tram de natació a l’embassament d’Escales, el circuit de bicicleta a través de la Vall de Boí i el circuit de carrera a peu seguint el curs de la Noguera Ribagorçana. La Lliga TriTour la completen les proves del delta de l’Ebre i la Costa Brava.