SEGRE

ATLETISME COMPETICIONS

Joan Lladós i Rosamari Carulla guanyen la Tres Tossals

La prova d’Alcoletge va tornar a fer ple d’inscripcions amb 800 atletes

Un moment de la cursa, que es va celebrar ahir a Alcoletge.

Un moment de la cursa, que es va celebrar ahir a Alcoletge.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Lladós i Rosamari Carulla van ser els guanyadors de la Cursa dels Tres Tossals d’Alcoletge, que va tornar a fer ple de participants amb 800 atletes a la línia de sortida. En la distància curta els guanyadors van ser Ahmed Hfairi i Alícia Martín.

La prova, celebrada dissabte en horari nocturn i puntuable per a la Lliga Ponent, va comptar amb dos recorreguts, un de 10 i un altre de 5,5 quilòmetres, a banda d’una caminada de 5,5 quilòmetres. Com és habitual, la cita va transcórrer pels tres tossals del municipi: el dels Morts, la Nora i l’Agustinet.

En la prova llarga, en l’apartat masculí es va imposar l’atleta local Joan Lladós (AE Els Tres Tossals) amb un temps de 37.53, seguit per l’independent Martí Sabater, segon amb 38.09, i de Xavier Blavia (ISS l’Hospitalet), tercer amb 38.19.

En dones, la més ràpida va ser Rosamari Carulla (Logiesport-LaGuineu) amb un crono de 42.31, seguida per Mayte Hinojosa (Pedala.cat), segona amb 43.32, i d’Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), la vigent campiona de les Mitges de Ponent i actual líder de la Lliga Ponent, que va entrar tercera amb un temps de 44.07.

Respecte a la distància curta, Ahmed Hfairi (Esports Truga) va ser el guanyador en categoria masculina amb un temps de 19.09, davant de l’independent Sergi Pascual, segon amb 20.25, i de l’atleta local Abel Crivillé (AA Els Tres Tossals), que va ser tercer amb 20.30.

En l’apartat femení, el triomf va ser per a Alícia Martín (AE Ekke), que va parar el crono en 25.45, seguida per l’actual líder de la Lliga Ponent, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), segona amb un temps de 26.04, i de Núria Codina (Pedala.cat-Trotallunàtics), que va ser tercera amb 27.07.

La pròxima cita de la Lliga Ponent serà la Nectarina Atlètica, que se celebrarà dissabte vinent a Alcarràs.

tracking