SEGRE

ATLETISME CAMPIONAT D?ESPANYA SUB-20

Monné i Erta, campions d'Espanya sub-20

Obtenen la mínima per a l’Europeu

Bernat Erta, amb la medalla de campió.

Bernat Erta, amb la medalla de campió.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els atletes lleidatans del FC Barcelona Arnau Monné i Bernat Erta es van proclamar a Granollers campions d’Espanya sub-20 en les proves de 100 i 400 metres llisos, respectivament.

Els dos atletes, a més, van aconseguir la marca mínima per disputar el Campionat d’Europa sub-20, que es disputarà d’aquí a dos setmanes a la localitat sueca de Bôras.

Monné, entrenat per Fran Carrillo a les instal·lacions de Mollerussa de l’Associació Atlètica Xafatolls, va guanyar la seua sèrie tant en les eliminatòries prèvies com en semifinals, per acabar penjant-se l’or després de la final, en la qual va aconseguir una marca de 10”48. Per la seua part, Erta va firmar un temps de 46”47 a la final dels 400 llisos, quedant-se a només dos centèsimes de la seua millor marca personal. A Bôras, Monné sumarà la seua tercera internacionalitat després de participar en l’encontre de Minsk, en el qual va aconseguir la victòria, i en la concentració de relleus, disputada a Mallorca. Per la seua part, Erta ja es va proclamar campió amb el conjunt estatal de 4x400 a l’Europeu de Glasgow.

Bernat Erta, amb la medalla de campió.

Bernat Erta, amb la medalla de campió.SEGRE

tracking