SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Plata europea d'Etxaniz

El lleidatà acaba segon a la final de K1 júnior i suma la segona medalla en els campionats || Adrià Moyano cau en semifinals i acaba el trentè

Pau Etxaniz va aconseguir ahir la segona medalla a l’Europeu després del bronze per equips.

Pau Etxaniz va aconseguir ahir la segona medalla a l’Europeu després del bronze per equips.FEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El palista lleidatà Pau Etxaniz va aconseguir ahir la medalla de plata en la prova de K1 júnior de l’Europeu d’Eslovàquia i va sumar el segon metall als campionats, després del bronze per equips de divendres. L’urgellenc, que partia amb el cinquè millor registre en semifinals, va firmar un crono de 91.26 segons a la final, superat només pel francès Anatole Delassus (89.68), que va obtenir el títol de campió. El podi el va completar el britànic Etienne Chappell, que va acabar la prova amb un crono de 94.75.

Per la seua part, el també lleidatà Adrià Moyano no va aconseguir passar a la final de K1 júnior al saltar-se una porta durant les semifinals i acabar en la trentena posició amb un temps de 151.64 segons. Moyano estava firmant un excel·lent descens, però va perdre la porta 21, l’antepenúltima, i es va quedar sense opcions d’entrar entre els quinze millors temps.

El segovià David Llorente va ser quart a la final de K1 sub-23, perjudicat per una única penalització

L’equip estatal no va aconseguir sumar cap medalla més en l’última jornada del campionat, ja que David Llorente es va quedar a les portes del bronze en el K1 sub-23, en què va acabar quart amb un temps de 89.67 segons. Un toc a la porta 17 va fer que el segovià perdés fins i tot l’opció de la medalla d’or, que va ser per a l’eslovac Jakub Grigar (87.80 segons). El txec Tomas Zima i el rus Serguei Maimistov van completar el podi. Per la seua banda, Unai Nabaskues es va quedar fora de la final de la categoria a l’acabar el 25 en semifinals.

Una altra de les finalistes va ser Klara Olazabal, que va ser desena en el C1 sub-23. La palista basca no va poder entrar en la lluita per les medalles amb un crono de 128.78 segons i el podi va estar format per la francesa Marjorie Delassus i les txeques Martina Satkova i Tereza Fiserova. Ainhoa Lameiro no va poder entrar a la final i va ser tretzena en aquesta categoria. Finalment, en K1 júnior femení no hi va haver representació estatal a la final, ja que Xanet Etxarri va acabar dotzena en semifinals i Clara González se’n va anar a la quinzena posició. Espanya va tancar així l’Europeu amb només dos medalles.

tracking