SEGRE

CICLISME TOUR DE FRANÇA

Teunissen segueix líder

L’holandès conserva el mallot groc després que el seu equip, el Jumbo, fos el més ràpid en la contrarellotge || El Movistar, molt lluny del capdavant

El Team Jumbo va ser el més ràpid ahir als carrers de Brussel·les.

El Team Jumbo va ser el més ràpid ahir als carrers de Brussel·les.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’holandès Team Jumbo-Visma es va adjudicar ahir la segona etapa de la 106a edició del Tour de França, una contrarellotge per equips de 27,6 quilòmetres amb sortida i arribada a Brussel·les, amb un temps de 28:58, un resultat que permet a més al neerlandès Mike Teunissen continuar vestint el mallot groc de líder de la general, que es va enfundar dissabte en la primera etapa.

Últim a sortir, el Jumbo-Visma va destrossar en 20 segons la marca del britànic Team INEOS (antic Sky), el 29:18 del qual, després de sortir primer, va marcar tota la jornada. L’INEOS de Thomas i Bernal va acabar segon. Amb això, Teunissen, que en l’etapa inaugural va sorprendre l’eslovac Peter Sagan a l’esprint, reté el liderat (4:51:34).

A més, quatre dels seus companys en el Jumbo-Visma copen el Top 5 de la classificació; el belga Wout van Aert, l’holandès Steven Kruijswijk, l’alemany Tony Martin i el neozelandès George Bennett el segueixen a deu segons.

En un circuit pla pels carrers de la capital belga i propici per a especialistes, amb sortida al costat del Palau Reial i meta al famós Atomium, el britànic Team INEOS va ser l’encarregat d’obrir pista i ho va fer amb un impressionant ritme, a una mitjana de 56,5 km/h.

L’espanyol Movistar Team va ser dissetè entre els 22 equips participants, perdent bastant temps respecte als guanyadors del dia; els d’Eusebio Unzué van acabar el recorregut a 1:05 del Jumbo-Visma.

La ronda gal·la viurà avui la tercera etapa, de 215 quilòmetres, entre les localitats de Binche i Épernay, en què els corredors entraran ja a França.

El Team Jumbo va ser el més ràpid ahir als carrers de Brussel·les.

El Team Jumbo va ser el més ràpid ahir als carrers de Brussel·les.EFE

tracking