SEGRE

DEPORTES

El Reial Madrid inicia la pretemporada amb el futur del gal·lès Bale en l'aire

Zinedine Zidane, ahir durant l’inici de la pretemporada.

Zinedine Zidane, ahir durant l’inici de la pretemporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Reial Madrid es va posar a caminar ahir a primera hora del matí amb els controls mèdics als primers jugadors al tornar de les seues vacances, després de mes i mig de desconnexió, amb el gal·lès Gareth Bale sent el centre d’atenció a la tornada amb el seu futur en l’aire.

El gal·lès es va presentar sabent que no entra en els plans del tècnic francès Zinedine Zidane, però complint el seu desig de seguir al Reial Madrid i no escoltar cap proposta, com durant el mes de juny va deixar clar en unes declaracions el seu representant Jonathan Barnett.

Bale va ser un dels jugadors del Reial Madrid que es van sotmetre als controls mèdics a l’inici de pretemporada. La tornada al treball del grup serà progressiva, ja que ahir no van entrenar, avui el dedicaran al llarg viatge al Canadà i no serà fins demà quan comencin les sessions de treball físic.

D’altra banda, el porter costa-riqueny del Reial Madrid Keylor Navas no va viatjar a Madrid per sotmetre’s a les proves mèdiques en el dia de la represa del treball del conjunt madridista i espera a Mont-real l’arribada de l’equip, mentre que Luca Zidane es va absentar i esgota la seua sortida a un club de Segona.

Keylor Navas ja es troba al Canadà i espera a Mont-real l’arribada de l’equip, segons van informar fonts del club. La seua sortida queda pràcticament descartada, per la qual cosa el Reial Madrid busca equip a Luca Zidane, mentre que Andriy Lunin passaria a ser el tercer porter.

tracking