SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'EFAC presenta el seu nou tècnic, Ismael Mariani, i el davanter Cheikh

Mariani i Cheikh, amb el president Joan Bosch i Xavier Batalla.

Mariani i Cheikh, amb el president Joan Bosch i Xavier Batalla.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC Almacelles va presentar el seu nou tècnic, Ismael Mariani, i el davanter Cheikh Saad, de cara a la pròxima temporada en què inicia un nou i ambiciós projecte de la mà d’un grup d’empresaris lleidatans, amb l’objectiu d’anar escalant categories des de la Primera Catalana.

Ismael Mariani, que la temporada anterior va ser ajudant de Joan Carles Oliva al Lleida Esportiu, va dir que s’havia compromès amb l’EFAC, malgrat que no havia contemplat entrenar la següent temporada. “L’any passat va ser un any complicat esportivament, primer a Xipre i després al Lleida i no tenia pensat entrenar tan aviat, però va sorgir aquest projecte tan il·lusionant i no vaig ser capaç de rebutjar-lo. L’objectiu és buscar l’ascens en dos anys”, va explicar Mariani.

Al costat seu va ser presentat el lleidatà Cheikh, que torna al futbol de Lleida després de diversos anys en altres clubs. Ell va ser qui en el seu dia va destapar un escàndol de tripijocs de partits quan jugava a l’Eldenc. Segons Mariani, “torna a Lleida, a casa seua, més madur i molt il·lusionat. Estic segur que serà un pilar important en el nou projecte”.

En els propers dies el club té previst presentar el lleidatà Òscar Imaz.

tracking