SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Neymar planta el PSG

El jugador no es presenta als entrenaments de pretemporada i el club parisenc anuncia que prendrà mesures en contra seu || Un pas més del brasiler per sortir de França i arribar al Barça

L’holandès Frenkie de Jong va posar amb la segona samarreta per a l’espot promocional.

L’holandès Frenkie de Jong va posar amb la segona samarreta per a l’espot promocional.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El París Saint-Germain, que va iniciar ahir els entrenaments amb vista a la temporada 2019-20, va anunciar que el brasiler Neymar no es va presentar “ni al lloc ni a l’hora acordada, sense haver estat autoritzat”, per la qual cosa el club “prendrà les mesures corresponents”.

Neymar va replicar a la nota del PSG amb un comunicat en el qual assegura que el club parisenc estava al corrent que la seua incorporació a la pretemporada es produiria el 15 de juliol. “Tenim agenda tant d’assumptes comercials com d’institucionals i aquestes dates ja estaven prèviament establertes feia mesos i el PSG en va ser informat. Fins i tot l’any passat va participar en aquests esdeveniments”, va dir el jugador.

Serà groga evocant la segon equipació del 1979, quan va nàixer la seu del planter blaugrana

Neymar, que es va perdre la Copa Amèrica al lesionar-se amb la seua selecció durant la concentració prèvia, va presenciar diumenge la final en la qual Brasil va derrotar Perú (3-1) a Maracaná.

Fa uns dies, preguntat sobre el brasiler, el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, anunciava que la intenció del jugador era deixar París: “Sabem que Neymar vol anar-se’n però sabem també que el PSG no vol que marxi.” El màxim mandatari blaugrana va dir que no hi “ha cas” amb el jugador, però els últims esdeveniments viscuts a Barcelona (renúncia de Jordi Mestre i Bartomeu abordant el tema obertament) i a París (les crítiques d’Al Khelaifi al jugador) semblen indicar el contrari. Ahir, l’exblaugrana Carles Puyol també es va referir a Neymar: “Al final has de valorar el present, no tant el passat, i si és un jugador que és al mercat i el necessites, no has d’estar pensant en el que va passar fa uns anys.”

tracking