SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Pedro Martín, objecte de desig

El Còrdova, acabat de descendir, se suma als clubs que volen fitxar el pitxitxi del Lleida, amb contracte fins al 2020 || El club es remet que qui vulgui fitxar-lo ha d’abonar la clàusula

Pedro Martín, en un partit de la temporada passada, en la qual va marcar 16 gols a la Lliga.

Pedro Martín, en un partit de la temporada passada, en la qual va marcar 16 gols a la Lliga.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del Lleida Pedro Martín s’ha convertit en una de les peces més desitjades del mercat futbolístic de Segona B. Els 16 gols que va marcar l’any passat a la Lliga, que el van convertir en el cinquè millor golejador de la categoria, fan que nombrosos clubs que aspiren a jugar el play-off d’ascens s’hagin fixat en ell. Però el fet que tingui un any més de contracte amb el Lleida suposa un fre. El Còrdova, acabat de descendir a Segona B, s’ha sumat als clubs que pretenen aconseguir-lo, entre els quals no falten alguns de Segona A. El Còrdova ja ha fitxat Juanto Ortuño, company de Pedro Martín al Lleida la temporada passada i el seu desig seria tornar a comptar amb una parella d’artillers que la temporada passada van firmar 30 gols a la Lliga, 16 Pedro i 14 Juanto, encara que aquests gols no van servir perquè el Lleida jugués el play-off.

Al Lleida saben que el seu pitxitxi és una peça cotitzada, però es remeten a l’argument que sempre utilitzen quan algun club vol fitxar un jugador amb contracte, el pagament de la clàusula de rescissió, que en el cas de l’andalús és de 150.000 euros.

El club andalús ja ha fitxat Juanto Ortuño, que, juntament amb Martín, van firmar 30 gols a la Lliga

Fonts del Lleida van explicar que ni el jugador ni el Còrdova no s’han adreçat oficialment a ells per fer-los saber el seu possible interès pel jugador. És clar que tampoc no és res imprescindible, ja que com que el Lleida no vol negociar, n’hi ha prou amb dipositar la clàusula a la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) perquè es trenqui el vincle contractual.

Pedro Martín està citat, com la resta dels seus companys, per incorporar-se la setmana vinent als entrenaments. El dilluns 15 i el dimarts 16 es faran les revisions mèdiques de rigor, començant amb els jugadors que resideixen a Lleida, mentre que el primer entrenament s’ha fixat per al dimecres 17.

El davanter és un dels onze jugadors de la temporada passada amb contracte en vigor, juntament amb Pau Torres, Albert Dalmau, Joan Oriol, César Soriano, Marc Trilles, Noel Carbonell, Álex Albístegui, Àlex Felip, Marc Martínez i Xemi Fernández. S’hi sumen també els dos fitxatges que el club ha incorporat fins ara, el mig centre defensiu Adrián León, que procedeix del Pontevedra i el defensa central croat Matej Simic, que arriba de l’Amorebieta. El Lleida busca ara dos extrems i un davanter, independentment que Padro Martín es quedi o acabi marxant.

Lògicament, si finalment deixa el Lleida, el club hauria de buscar un altre jugador per ocupar la seua plaça. Per reglamentació, els clubs de Segona B només poden tenir 16 fitxes de jugadors de més de 23 anys. Ara té 13 fitxes.

El sorteig del 34è Torneig d’Històrics del Futbol Català, avui a Barcelona

El Lleida coneixerà avui els seus rivals al XXXIV Torneig d’Històrics del Futbol Català, un clàssic de la pretemporada en què els lleidatans participaran per primera vegada. El sorteig tindrà lloc a les 19.00 al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona.

tracking