SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Fitxar Sans era una prioritat"

L’ICG Força Lleida confirma la incorporació del balear

Agustí Sans, en un partit de la temporada passada amb l’Osca.

Agustí Sans, en un partit de la temporada passada amb l’Osca.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va confirmar ahir el fitxatge del base Agustí Sans (Maó, 27-2-1995), la contractació del qual tenia emparaulada des de la setmana passada, pendent tan sols de la firma per considerar-se tancada. Sans, que arriba de l’Osca, ha firmat per dos temporades i ja va jugar amb el club lleidatà la 2016-17. El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, es va mostrar “satisfet” del fitxatge i va admetre que era “una de les prioritats d’aquest estiu”.

Serna va valorar positivament el fitxatge. “Es tracta d’un jugador que combina dos posicions ofensives i tres posicions defensives, és un jugador d’equip amb gran capacitat de passada i sentit tàctic i que ha evolucionat moltíssim aquests últims anys”. Va afegir que “va deixar un gran record a Lleida, sobretot en la part humàna, i l’evolució de rendiment en el joc que ha tingut aquestes últimes temporades ens ha portat que fos una de les prioritats d’aquest estiu. Estem molt contents i esperem que aquí segueixi amb la seua evolució”.

Agustí Sans, per la seua part, va fer les seues primeres declaracions a través d’un vídeo que va difondre el club: “Estic molt content de tornar a l’ICG Força Lleida i de tornar a disfrutar del Barris Nord. Tinc ganes de començar a treballar com més aviat millor i que ho passem molt bé la pròxima temporada. Força Lleida!!!”

Sans, de 24 anys i 1,94 d’estatura, juga de base encara que també pot fer-ho d’escorta. Format en diversos clubs de les Balears, va passar pel planter del Joventut.

És el sisè jugador de la plantilla, juntament amb els renovats Chapela, Sierra i Stutz; Mbaye, que ja tenia contracte, i el del planter Albert Lafuente, incorporat al primer equip.

tracking