SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El PSG obre la porta a Neymar

Admet “contactes molt superficials amb el Barça” i exigeix una oferta financera que convingui al club perquè el brasiler pugui anar-se’n || També reconeix que no hi ha hagut proposta blaugrana

Neymar espera deixar aquest estiu el PSG i jugar al Barça.

Neymar espera deixar aquest estiu el PSG i jugar al Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El París Saint-Germain (PSG) deixa la porta oberta perquè Neymar se’n vagi, però això exigeix que hi hagi una oferta financera que li convingui encara que per ara no n’ha rebut cap i només ha tingut “contactes molt superficials” amb el Barcelona, que hi ha mostrat interès sense anar més lluny. Aquest és el missatge del director esportiu del PSG, Leonardo, que en una entrevista publicada ahir per Le Parisien admet que “està clar per a tothom que se’n vol anar. Però en el futbol un dia dius una cosa i l’endemà una altra... És increïble però és així”.

Leonardo explica que ha parlat amb Neymar i amb el seu entorn, que les coses estan clares per a totes les parts. “L’únic concret ara és que té encara tres anys de contracte amb nosaltres. I com que no hem rebut una oferta, no es pot discutir de res”. En aquest sentit, va puntualitzar les declaracions del president del Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que la setmana passada donava a entendre que el PSG no el volia vendre. “És ell qui ho diu... Però nosaltres no hem vist que el Barcelona estigui en posició de comprador” perquè malgrat els “contactes molt superficials” que s’han mantingut amb el club català, no han “rebut cap oferta”.

“Sóc una persona guanyadora i vinc en plenitud al Barça”, va dir el porter brasiler

Preguntat sobre en quines condicions acceptaria el seu traspàs, el director esportiu de l’equip francès respon que “Neymar pot anar-se’n si hi ha una oferta que convé a tothom. Però a dia d’avui no sabem si algú el vol comprar ni a quin preu”.

Per la seua part, Bartomeu va dir ahir sobre Ney que “tot continua igual” i que “no hi ha cas”, com va assegurar divendres passat.

tracking