SEGRE

BÀSQUET MUNDIAL

El targarí Oriola, preseleccionat per Scariolo per al Mundial de la Xina

El president de la FEB, Jorge Garbajosa, i Sergio Scariolo.

El president de la FEB, Jorge Garbajosa, i Sergio Scariolo.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’italià Sergio Scariolo, tècnic de la selecció espanyola de bàsquet, va oferir ahir la llista de preseleccionats per al Mundial de la Xina, en la qual figura el pivot de Tàrrega Pierre Oriola i en canvi no hi són, per diferents motius, jugadors com Sergio Rodríguez, Pau Gasol, Serge Ibaka o Nikola Mirotic.

La llista de convocats és la següent: Quino Colom (Bahcesehir/TUR), Jaime Fernández (Unicaja Màlaga), Sergio Llull (Reial Madrid), Ricky Rubio (Phoenix Suns/EUA) com a bases; Javier Beirán, Xavi Rabaseda (Herbalife Gran Canària), Víctor Claver, Pau Ribas (Barcelona), Rudy Fernández (Reial Madrid) i Joan Sastre (València), com a escortes alers; Pablo Aguilar (Reggiana/ITA), Juancho Hernangómez (Denver Nuggets/EUA), Ilimane Diop (Baskonia), Marc Gasol (Toronto Raptors/EUA), Willy Hernangómez (Charlotte Hornets/EUA) i Pierre Oriola (Barcelona), com a pivots.

Per la seua part, Scariolo, encara que es va mostrar comprensiu amb els jugadors que han rebutjat estar a la convocatòria, sí que ho va comparar amb un Pau Gasol que “hagués matat per estar-hi”, però que serà baixa per lesió. “Hi ha menys experiència i talent que altres anys, però ho suplirem amb més fam i imaginació.”

tracking